Повезане вести
„Нисам задовољан“: Академик Владимир Костић о свом учинку на челу САНУ
Данас 12.01.2023
Председник Српске академије науке и уметности (САНУ) Владимир Костић изјавио је данас да ће за два месеца, 30. марта, бити изабрано ново руководство Академије и да нема сазнања о кандидатима за те функције, осим што је сигуран… »
Костић: Не знам ко ће бити кандидати за председника САНУ, али ја сигурно нећу
Нови магазин 12.01.2023
Председник Српске академије наука и уметности (САНУ) Владимир Костић најавио је данас да ће 30. марта бити одржани избори за новог председника САНУ. Костић, који је нагласио да се повлачи са места председника академије, рекао је… »
Костић: Не знам ко ће бити кандидати за председника САНУ, али ја сигурно нећу
Н1 Инфо 12.01.2023
Председник Српске академије науке и уметности Владимир Костић изјавио је да ће за два месеца, 30. марта, бити изабрано ново руководство Академије и да нема сазнања о кандидатима за те функције, осим што је сигуран да он неће… »
Костић: Избори за новог председника САНУ 30. марта
Нова 12.01.2023
Одлазећи председник САНУ Владимир С. Костић данас је на конференцији за медије најавио да ће избори за нове часнике Академије бити одржани 30. марта. Тада ће се десити, како је прецизирао Владимир С. Костић, избор новог Извршног… »
Костић: Моја одлука о одласку са чела САНУ непромењива
Еуроневс 12.01.2023
Председник Српске академије наука и уметности Владимир С. Костић поновио је да одлази са чела академије, и да ће 30. марта бити одржана изборна скупштина за њеног новог председника, два потпредседника и генералног секретара… »
Костић: Моја одлука о одласку са чела САНУ непромењива
Блиц 12.01.2023
Председник Српске академије наука и уметности Владимир С. Костић поновио је данас да одлази са чела академије, и да ће 30. марта бити одржана изборна скупштина за њеног новог председника, два потпредседника и генералног… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 52 минутајош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 37 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних