Povezane vesti

Pevačica ljuta na kolege - kradu mi pesme, a niko me ne pita za dozvolu! Nekad harala scenom, a onda se totalno povukla

Pevačica ljuta na kolege - kradu mi pesme, a niko me ne pita za dozvolu! Nekad harala scenom, a onda se totalno povukla

Mondo 12.01.2023
Nataša Đorđević se poslednjih godina jedva pojavljuje u javnosti, a na mlađe kolege je ljuta jer joj uzimaju pesme bez njene dozvole. Nataša Đorđević se poslednjih godina jedva pojavljuje u javnosti, a na mlađe kolege je ljuta jer joj uzimaju… »
"Prepevavaju moje pesme, a neće ni da me obaveste" Pevačica besna zbog mlađih kolega, potkačila ih javno

"Prepevavaju moje pesme, a neće ni da me obaveste" Pevačica besna zbog mlađih kolega, potkačila ih javno

Blic 12.01.2023
Pevačica Nataša Đorđević otkrila je zašto se retko pojavljuje u srpskim medijima. - Ima onih koji vole da se stalno piše o njima, dok mene nema puno ni na nekim događajima. Imam karijeru koja nije vezana za medije i ne žalim se – rekla je… »
Pevačica Nataša Đorđević rešila da brani svoj lik i delo!

Pevačica Nataša Đorđević rešila da brani svoj lik i delo!

Svet plus 12.01.2023
Nataša Đorđević rešila da brani svoj lik i delo! Pevačica je ljuta na koleginice koje prepevavaju njene pesme... Niko me nije ni pozvao, kaže ona. Pevačica Nataša Đorđević otkrila je zašto se retko pojavljuje na televiziji i ne daje intervjue… »

Vesti dana »