Povezane vesti
Cakana o životu na Kosovu i Metohiji: Moja porodica nije imala šta da jede tokom barikada
Vesti online 12.01.2023
Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana odrasla je na Kosovu i Metohiji, a karijera ju je odvela u srpsku prestonicu, gde danas živi sa suprugom i ćerkom. Ipak, njeni najmiliji su ostali na KiM, a pevačica kaže da gotovo svakodnevno strahuje… »
Porodica nije imala šta da jede tokom barikada! Teška ispovest Cakane za Kurir TV o teroru na KiM: Jako sam zabrinuta za njih
Kurir 12.01.2023
Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana, govorila je gostujući kod Ivana Gajića o svojoj porodici koja živi na Kosovu i Metohiji. - U kontaktu sam sa familijom na Kosovu. Dole je stvarno teško živeti. Sama činjenica da ja moram kad idem kući… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 1 satjoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 2 satajoš 1 povezana