Povezane vesti
Cakana o životu na Kosovu i Metohiji: Moja porodica nije imala šta da jede tokom barikada
Vesti online 12.01.2023
Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana odrasla je na Kosovu i Metohiji, a karijera ju je odvela u srpsku prestonicu, gde danas živi sa suprugom i ćerkom. Ipak, njeni najmiliji su ostali na KiM, a pevačica kaže da gotovo svakodnevno… »
Porodica nije imala šta da jede tokom barikada! Teška ispovest Cakane za Kurir TV o teroru na KiM: Jako sam zabrinuta za njih
Kurir 12.01.2023
Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana, govorila je gostujući kod Ivana Gajića o svojoj porodici koja živi na Kosovu i Metohiji. - U kontaktu sam sa familijom na Kosovu. Dole je stvarno teško živeti. Sama činjenica da ja moram kad… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana