Povezane vesti
Milanović: Svako može da slavi šta hoće
Politika 12.01.2023
To što je Dodik odlikovao Putina je pogrešno, ali i nebitno, smatra hrvatski predsednik. ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas, povodom obeležavanja 9. januara, Dana Republike Srpske, da svako može da slavi šta god hoće i da… »
'Ajde HDZ-ovac, pali...
Politika 12.01.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je tokom obilaska zemljotresom pogođenog područja Banije imao niz zanimljivih susreta i pitanja građana, ali i raspravu sa jednim muškarcem koji je tvrdio da se ovaj deo Hrvatske zove Banovina, a ne Banija. Tokom… »
Milanović: Za sporu obnovu Banije odgovoran premijer, ne ministar
RTV 12.01.2023
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je danas tokom obilaska zemljotresom pogođenog područja Banije da je za sporost obnove ministar sporedan, a da je ključna osoba premijer. Sve ide od predsednika vlade, rekao je Milanović, a na… »
Milanovića u Petrinji pitali šta im je lepo doneo, on odgovorio – ništa
Politika 12.01.2023
ZAGREB – Hrvatskog predsednika Zorana Milanovića je tokom današnjeg obilaska zemljotresom pogođenog područja Banije, jedna žena u Petrinji upitala šta im je lepo doneo, na šta je on odgovorio da nije ništa. „Niti sam ja lep, niti sam vam išta… »
Predsednik Hrvatske: Proglasiti proslavu Dana Republike Srpske neustavnom je glupost
RTV 12.01.2023
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas, povodom obeležavanja 9. januara, Dana Republike Srpske, da svako može da slavi šta god hoće i da je proglasiti nešto neustavnim obična glupost. "Ustavni sud BiH ima stranaca. Kad se… »
Vesti dana »
Premijer Srbije odlučio ko će preuzeti poslove bivših ministara
Slobodna Evropa pre 32 minutajoš 58 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 8 minutajoš 33 povezane
Mari jako besan: Žustro odgovorio novinaru posle debakla od NJujorka, pa spomenuo Jokića! (video)
Večernje novosti pre 3 minutajoš 23 povezane
Zanemelo naselje kod Ivanjice nakon zločina: Majka osumnjičena da je ubila bebu, meštani izneli jezive detalje
Telegraf pre 20 minutajoš 22 povezane
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu: Potpisana četiri sporazuma
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih