Повезане вести

Наше глупе певачице и старлете имају дивне партнере! Маја Николић развезала језик - Нико од њих ми не плаћа рачуне!

Наше глупе певачице и старлете имају дивне партнере! Маја Николић развезала језик - Нико од њих ми не плаћа рачуне!

Мондо 12.01.2023
Маја Николић за себе каже да није "скандал мајстор", већ само безобразно искрена, а ево шта мисли о данашњим љубавима и разводима. Маја Николић за себе каже да није "скандал мајстор", већ само безобразно искрена, а ево шта… »
Маја Николић осула паљбу по колегиницама: „Глупе певачице и старлете имају дивне партнере“

Маја Николић осула паљбу по колегиницама: „Глупе певачице и старлете имају дивне партнере“

Нова 12.01.2023
Није никога поштедела. Николићева је у великом интервјуу за „Гранд“ говорила без длаке на језику. „Ми који нисмо дипломате не пролазимо баш најбоље, иза себе имам преко тридесет година каријере и баш ме брига искрено ко шта… »
"Глупе певачице и старлете имају дивне партнере" Маја Николић осула паљбу по свима редом, па без длаке на језику поручила…

"Глупе певачице и старлете имају дивне партнере" Маја Николић осула паљбу по свима редом, па без длаке на језику поручила…

Курир 12.01.2023
Певачица Маја Николић каже да се не слаже са епитетом скандал мајстора, који носи већ годинама, већ да је само искрена и речита, што многима смета. - Ми који нисмо дипломате не пролазимо баш најбоље, иза себе имам преко тридесет… »

Вести дана »