Povezane vesti

Tuča u “Zadruzi 6”, svađali se zbog prosutog soka i ko više smrdi

Tuča u “Zadruzi 6”, svađali se zbog prosutog soka i ko više smrdi

Vesti online 12.01.2023
Neverovatna tuča dogodlila se u spavaćoj sobi kada su se posvađali Peca Lazić i Marko Stefanović, a sve je počelo kada je Neca Lazić prosuo sok pored kreveta Sanje Grujić. Neca Lazić prosuo je sok kod kreveta Sanje Grujić i Marka Stefanovića… »
"Kaže mi da smrdim, a ja se prskam omekšivačem svaki dan" Zbog verbalnog sukoba nastala opšta tuča Zadrugari nasrnuli…

"Kaže mi da smrdim, a ja se prskam omekšivačem svaki dan" Zbog verbalnog sukoba nastala opšta tuča Zadrugari nasrnuli…

Blic 12.01.2023
Peca Lazić stao je u odbranu svog brata, te se tom prilikom posvađao sa Markom Stefanovićem. - Ne treba da napadaš Jelenu Golubović, nego njega, jer nije ona ništa prosula, nego on - rekao je Marko. - Kada ste ga upozorili, on je prosuo to - rekla… »
Haos u beloj kući Marko Stefanović nasrnuo na Pecu, nisu mogli da ga obuzdaju hitno uletelo obezbeđenje (video)

Haos u beloj kući Marko Stefanović nasrnuo na Pecu, nisu mogli da ga obuzdaju hitno uletelo obezbeđenje (video)

Alo 12.01.2023
Tresli se zidovi spavaće sobe. Peca Lazić stao je u odbranu svog brata, te se tom prilikom posvađao sa Markom Stefanovićem. - Ne treba da napadaš Jelenu Golubović, nego njega, jer nije ona ništa prosula, nego on - rekao je Marko. Pink printskrin -… »
Zaleteo se kao furija na njega! Peca osuo paljbu po Marku i Sanji, Stefanović skočio kao oparen! Obezbeđenje doletelo

Zaleteo se kao furija na njega! Peca osuo paljbu po Marku i Sanji, Stefanović skočio kao oparen! Obezbeđenje doletelo

Kurir 12.01.2023
Peca Lazić stao je u odbranu svog brata, te se tom prilikom posvađao sa Markom Stefanovićem. - Ne treba da napadaš Jelenu Golubović, nego njega, jer nije ona ništa prosula, nego on - rekao je Marko. - Kada ste ga upozorili, on je prosuo to - rekla… »

Vesti dana »