Povezane vesti
Aleksandra Bursać se ponovo bori sa bolešću: Lekari kažu da je sad najteži oblik
Svet & Skandal 12.01.2023
Aleksandra Bursać zabrinula je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju sa maskom na – Ljudi, hvala na porukama i što brinete, stvarno ste divni. Ja sam imala tri puta koronu, ovo je četvrti i najteži oblik po meni, a i po lekarima… »
Pevačica prikovana za krevet, četvrti put dobila koronu! Aleksandra na kiseoniku - "Ovo je najteži oblik"
Mondo 12.01.2023
Pevačica Aleksandra Bursać obavestila pratioce na Instagramu da je zaražena koronavirusom. Pevačica Aleksandra Bursać obavestila pratioce na Instagramu da je zaražena koronavirusom Pevačica Aleksandra Bursać oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako… »
"Borim se četvrti put sa ovim" Aleksandra Bursać se razbolela i poslala važnu poruku! Zabrinula sve (foto)
Kurir 12.01.2023
Pevačica Aleksandra Bursać oglasila se na Instagramu i zabrinula svoje pratioce. Naime, pevačica je otkrila da se po četvrti put bori sa koronom. - Ljudi, hvala na porukama i što brinete, stvarno ste divni. Ja sam imala tri puta koronu, ovo je četvrti i… »
Vesti dana »
Vens: SAD traže objavljivanje teksta sporazuma sa Iranom već danas
Politika pre 2 satajoš 31 povezana
Sve o bodovanju za upis u srednju školu: Evo šta se i kako računa od uspeha iz osnovne, šta donosi ekstra poene i kako se boduju testovi za završnog ispita
Blic pre 24 minutajoš 62 povezane
Ziđin: Upoznati smo sa američkom odlukom, protivimo se oblicima prinudnog rada
Serbian News Media pre 19 minutajoš 14 povezanih
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 9 minutajoš 44 povezane
Kragujevačka policija uhapsila Aranđelovčanina zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga
Glas Šumadije pre 2 satajoš 29 povezanih