Povezane vesti
Aleksandra Bursać se ponovo bori sa bolešću: Lekari kažu da je sad najteži oblik
Svet & Skandal 12.01.2023
Aleksandra Bursać zabrinula je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju sa maskom na – Ljudi, hvala na porukama i što brinete, stvarno ste divni. Ja sam imala tri puta koronu, ovo je četvrti i najteži oblik po meni, a i po lekarima… »
Pevačica prikovana za krevet, četvrti put dobila koronu! Aleksandra na kiseoniku - "Ovo je najteži oblik"
Mondo 12.01.2023
Pevačica Aleksandra Bursać obavestila pratioce na Instagramu da je zaražena koronavirusom. Pevačica Aleksandra Bursać obavestila pratioce na Instagramu da je zaražena koronavirusom Pevačica Aleksandra Bursać oglasila se na društvenoj mreži… »
"Borim se četvrti put sa ovim" Aleksandra Bursać se razbolela i poslala važnu poruku! Zabrinula sve (foto)
Kurir 12.01.2023
Pevačica Aleksandra Bursać oglasila se na Instagramu i zabrinula svoje pratioce. Naime, pevačica je otkrila da se po četvrti put bori sa koronom. - Ljudi, hvala na porukama i što brinete, stvarno ste divni. Ja sam imala tri puta koronu, ovo je… »
Vesti dana »

Alarm u Srbijavozu: Privremena obustava saobraćaja nakon dojave o postavljenim eksplozivnim napravama
Telegraf pre 24 minutajoš 12 povezanih

Putin se večeras sastao sa Vitkofom - oči sveta su uprte u Moskvu, odlučuje se o sudbini 4 ključne pozicije
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih

Tajni snimak o upadu na RTS: Centrala PSG-a nije znala za sastanak „zaverenika“
Vreme pre 1 satjoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 54 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Euronews pre 49 minutajoš 4 povezane