Povezane vesti
Meteorološke neprilike širom Amerike
Politika 13.01.2023
Tornado i oluje u Alabami, najmanje šest mrtvih. Kalifornija se sprema za novi talas oluja i poplava, za sada 19 nastradalih. Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabam, saopštila je guvernerka Alabame… »
Najmanje šest poginulih u tornadu i oluji u središnjoj Alabami
SEEbiz 13.01.2023
MONTGOMERY - Najmanje šestero ljudi poginulo je u središnjoj Alabami u četvrtak u grmljavinskoj oluji i najmanje jednom tornadu koji su poharali regiju, rekle su lokalne vlasti. Glasnogovornica šerifova ureda okruga Autaga potvrdila je da je šestero… »
Tornado pogodio Alabamu, poginulo najmanje šest osoba, otkazalo više od 250 letova
Euronews 13.01.2023
Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabamu, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. "Moje molitve su sa porodicama preminulih. Vremenske prilike koje prave pustoš su nam i previše poznate, ali naši… »
SAD: Tornado i oluje u Alabami, najmanje šest mrtvih
RTV 13.01.2023
MONTGOMERI - najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabam, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. "Moje molitve su sa porodicama preminulih. Vremenske prilike koje prave pustoš su nam i previše… »
SAD: Tornado i oluje u Alabami, najmanje šest mrtvih
Blic 13.01.2023
Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabam, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. -Moje molitve su sa porodicama preminulih. Vremenske prilike koje prave pustoš su nam i previše poznate, ali naši… »
Strašni prizori iz Alabame nakon oluja i tornada: Najmanje šest ljudi poginulo, otkazani letovi
Telegraf 13.01.2023
Guvernerka je juče proglasila vanredno stanje u šest oblasti Alabame koja su najteže pogođene olujom. Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabamu, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. "Moje… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Puni se Slavija: Reke ljudi se sliva ka trgu, građani iz zgrada ih pozdravljaju aplauzom
Nova pre 11 minutajoš 20 povezanih
Otvoreno 30 kilometara novog auto-puta na Moravskom koridoru
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 22 povezane
Četiri osobe poginule u padu helikoptera u jugozapadnoj Turskoj: Letelica udarila u sprat bolnice tokom uzletanja
NIN pre 4 satijoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 8 satijoš 1 povezana
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih