Povezane vesti

Meteorološke neprilike širom Amerike

Meteorološke neprilike širom Amerike

Politika 13.01.2023
Tornado i oluje u Alabami, najmanje šest mrtvih. Kalifornija se sprema za novi talas oluja i poplava, za sada 19 nastradalih. Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabam, saopštila je guvernerka Alabame… »
Najmanje šest poginulih u tornadu i oluji u središnjoj Alabami

Najmanje šest poginulih u tornadu i oluji u središnjoj Alabami

SEEbiz 13.01.2023
MONTGOMERY - Najmanje šestero ljudi poginulo je u središnjoj Alabami u četvrtak u grmljavinskoj oluji i najmanje jednom tornadu koji su poharali regiju, rekle su lokalne vlasti. Glasnogovornica šerifova ureda okruga Autaga potvrdila je da je šestero… »
Tornado pogodio Alabamu, poginulo najmanje šest osoba, otkazalo više od 250 letova

Tornado pogodio Alabamu, poginulo najmanje šest osoba, otkazalo više od 250 letova

Euronews 13.01.2023
Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabamu, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. "Moje molitve su sa porodicama preminulih. Vremenske prilike koje prave pustoš su nam i previše poznate, ali naši… »
SAD: Tornado i oluje u Alabami, najmanje šest mrtvih

RTV 13.01.2023
MONTGOMERI - najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabam, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. "Moje molitve su sa porodicama preminulih. Vremenske prilike koje prave pustoš su nam i previše… »

Blic 13.01.2023
Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabam, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. -Moje molitve su sa porodicama preminulih. Vremenske prilike koje prave pustoš su nam i previše poznate, ali naši… »
Strašni prizori iz Alabame nakon oluja i tornada: Najmanje šest ljudi poginulo, otkazani letovi

Strašni prizori iz Alabame nakon oluja i tornada: Najmanje šest ljudi poginulo, otkazani letovi

Telegraf 13.01.2023
Guvernerka je juče proglasila vanredno stanje u šest oblasti Alabame koja su najteže pogođene olujom. Najmanje šest osoba je poginulo u olujama i tornadu koji su juče pogodili centralnu Alabamu, saopštila je guvernerka Alabame Kej Ajvi. "Moje… »

Vesti dana »