Povezane vesti

Dačić: Kurti je palikuća

Vesti online 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je kosovski premijer Aljbin Kurti palikuća na Balkanu i glavna smetnja regionalnoj stabilnosti, prenosi RTV. A šta Amerikanci ne mogu? Dačić je ocenio da neke države ne žele to da priznaju… »
"Kurti je palikuća balkana": Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

"Kurti je palikuća balkana": Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

Blic 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je rekao višem savetniku u Stejt deparmentu Dereku Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost Kosova, kao i da je predsednik Aleksandar Vučić ključni garant mira i stabilnosti… »

N1 Info 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je kosovski premijer Aljbin Kurti "palikuća na Balkanu" i glavna smetnja regionalnoj stabilnosti, ocenivši da neke države ne žele to da priznaju kao što ni roditelji ne žele da priznaju kada je… »
Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

Euronews 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je rekao višem savetniku u Stejt deparmentu Dereku Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost Kosova, kao i da je predsednik Aleksandar Vučić ključni garant mira i stabilnosti u… »

Vesti dana »