Povezane vesti

Dačić: Kurti je palikuća

Vesti online 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je kosovski premijer Aljbin Kurti palikuća na Balkanu i glavna smetnja regionalnoj stabilnosti, prenosi RTV. A šta Amerikanci ne mogu? Dačić je ocenio da neke države ne žele to da priznaju… »
Kurti je palikuća! Dačić: Neki ne žele to da priznaju, kao što ni roditelji ne žele da priznaju kada je njihovo dete…

Kurti je palikuća! Dačić: Neki ne žele to da priznaju, kao što ni roditelji ne žele da priznaju kada je njihovo dete…

Kurir 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je kosovski premijer Aljbin Kurti palikuća na Balkanu i glavna smetnja regionalnoj stabilnosti. Dačić je ocenio da neke države ne žele to da priznaju kao što ni roditelji ne žele da… »

RTV 13.01.2023
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je kosovski premijer Aljbin Kurti palikuća na Balkanu i glavna smetnja regionalnoj stabilnosti, ocenivši da neke države ne žele to da priznaju kao što ni roditelji ne žele da… »
"Kurti je palikuća balkana": Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

"Kurti je palikuća balkana": Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

Blic 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je rekao višem savetniku u Stejt deparmentu Dereku Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost Kosova, kao i da je predsednik Aleksandar Vučić ključni garant mira i stabilnosti… »
Dačić: Rekao sam Šoleu u Srbiji niko neće prihvatiti nezavisnost KiM

Dačić: Rekao sam Šoleu u Srbiji niko neće prihvatiti nezavisnost KiM

Dnevnik 13.01.2023
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je rekao višem savetniku u Stejt deparmentu Dereku Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost Kosova, kao i da je predsednik Aleksandar Vučić ključni garant mira i… »

N1 Info 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je kosovski premijer Aljbin Kurti "palikuća na Balkanu" i glavna smetnja regionalnoj stabilnosti, ocenivši da neke države ne žele to da priznaju kao što ni roditelji ne žele da priznaju kada je… »
Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

Dačić: Rekao sam Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost KiM

Euronews 13.01.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je rekao višem savetniku u Stejt deparmentu Dereku Šoleu da nema toga u Srbiji ko će prihvatiti nezavisnost Kosova, kao i da je predsednik Aleksandar Vučić ključni garant mira i stabilnosti u… »

Vesti dana »