Povezane vesti
Ruske jedinice opkolile Bahmut?
Vesti online 13.01.2023
Ruske jedinice su opkolile Bahmut, tvrdi Igor Kimakovski, savetnik vršioca dužnosti šefa samoproglašene Donjecke narodne republike, čije je pripajanje proglasila Rusija. Kimakovski je za Prvi kanal rekao da je Bahmut u okruženju i da se sa obe strane… »
Bahmut u obruču ruskih snaga
Pravda 13.01.2023
Ruske jedinice opkolile su Artjomovsk, saopštio je savetnik vršioca dužnosti šefa DNR Igor Kimakovski za „Prvi kanal“. On je podsetio da je uspeh u Soledaru rezultat pripremljene operacije: grad je opkoljen, protivnik tamo nije mogao da isporuči municiju… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 20 minutajoš 43 povezane
Ko ima jaču vojsku - Tajland ili Kambodža? Ponovo bukti rat u Indokini, odnos snaga je jasno na strani ove zemlje! Protivnik nema ni borbene avione (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 40 minutajoš 32 povezane
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 35 minutajoš 20 povezanih