Повезане вести

"Срамота ме је да изађем на улицу због ње": Мајка Аните Станојевић сломљена због њеног интимног односа са Матором: "Ја то…

"Срамота ме је да изађем на улицу због ње": Мајка Аните Станојевић сломљена због њеног интимног односа са Матором: "Ја то…

Блиц 13.01.2023
Ријалити учесница Анита Станојловић у "Задрузи 6" имала је однос с двојицом мушкараца, а онда је све шокирала интимном везом са Јованом Томић Матором. Анита је са Матором имала и интимни однос што је њену мајку сломило. Анита… »
Након два мушкарца прешла и на жене! Учесница Задруге тресла кревет са Матором, мајка јој у шоку - "Не смем на улицу!"

Након два мушкарца прешла и на жене! Учесница Задруге тресла кревет са Матором, мајка јој у шоку - "Не смем на улицу!"

Мондо 13.01.2023
Анита Станојловић је пре неколико дана имала аферу са цимерком јованом Томић Матором, а њена мајка не може да дође себи због тога. Анита Станојловић је пре неколико дана имала аферу са цимерком јованом Томић Матором, а њена… »
"Срамота ме је да изађем на улицу због ћерке!" Анитина мајка бесна због задругаркиног с*кса с Матором! Ево шта све каже…

"Срамота ме је да изађем на улицу због ћерке!" Анитина мајка бесна због задругаркиног с*кса с Матором! Ево шта све каже…

Курир 13.01.2023
Анита Станојловић дефинитивно се не стиди да има секс пред камерама, а након што је била интимна с Марком Марковићем и Лазаром Чолићем Золом, старлета из Крушевца решила је да пређе на жене. Њена жестока лезбо-акција с Јованом… »

Вести дана »