Повезане вести
Орбан: Европа највећи губитник од сукоба у Украјини и санкција Русији
Инсајдер 13.01.2023
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да не може сам да натера руководство Европске уније да укине санкције Русији, већ то могу само Француска и Немачка. Говорећи у програму радија Кошут, Орбан је истакао да може само да… »
Нови магазин 13.01.2023
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да не може сам да натера руководство Европске уније да укине санкције Русији, већ то могу само Француска и Немачка. Говорећи у програму радија Кошут, Орбан је истакао да може само да… »
Н1 Инфо 13.01.2023
Орбан: Мађарска 2022. ушла у "доба опасности", неко у Бриселу "забрљао"
РТВ 13.01.2023
БУДИМПЕШТА - Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да ће 2022. бити упамћена као година у којој је та земља ушла у ''доба опасности'' и додао да је њен одговор на то био проактиван. Он је навео како су након… »
Орбан: Америка профитира од сукоба у Украјини, највећи губитник – Европа
Правда 13.01.2023
Премијер Мађарске Виктор Орбан сматра да од сукоба у Украјини дефинитивно имају користи Сједињене Америчке Државе, док су у економском смислу Европљани главне жртве. „Они који су претрпели штету од погрешне санкционе политике и… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана