Povezane vesti
Potresni vapaj namučenog oca Dalibora koji ne odustaje od potrage za kćerkom Ilinkom
Glas Zapadne Srbije 13.01.2023
Priboj - Tačno mesec dana je prošlo od kako je nestala Ilinka Dujović iz Priboja. Njen otac Dalibor sve vreme je traži i to u većini slučajeva sam. Najveću pomoć do sada je imao od članova Rafting kluba koji su sa njim na čamcu pretraživali… »
Samo želim još jednom da je zagrlim! Vapaj namučenog oca koji nestalu ćerku sam traži mesec dana, Dalibor ne odustaje…
Kurir 13.01.2023
Tačno mesec dana je prošlo od kako je nestala Ilinka Dujović iz Priboja. Njan otac Dalibor sve vreme je traži i to u većini slučajeva sam. Najveću pomoć do sada je imao od članova Rafting kluba koji su sa njim na čamcu pretraživali Lim… »
"Samo želim još jednom da je zagrlim": Potresni vapaj Ilinkinog oca koji mesec dana traga za ćerkom
Telegraf 13.01.2023
Pomoć u ljudstvu do sada je stigla samo iz Republike Srpske, a ovaj namučeni čovek kaže da im je zauvek zahvalan jer su mu pomogli u najtežim trenucima. Dodaje da samo želi pronaći svoje dete i da je još jednom zagrli. Tačno mesec dana je prošlo… »
Samo želim još jednom da je zagrlim: Potresni vapaj namučenog oca koji nestalu kćerku traži mesec dana, Dalibor ne…
RINA 13.01.2023
Pretraga Registracija Samo želim još jednom da je zagrlim: Potresni vapaj namučenog oca koji nestalu kćerku traži mesec dana, Dalibor ne odustaje iako je ostao skoro potpuno sam (FOTO)(VIDEO) Priboj - Tačno mesec dana je prošlo od kako je nestala… »
Vesti dana »
Kurtijeva policija uhapsila osam ljudi: Vandalizam, odmazda i nasilje na severu Kosove i Metohije
Sputnik pre 49 minutajoš 171 povezana
Još jedno otvoreno pismo Slavici Đukić Dejanović: „Bavite se naručenim temama SNS-a, zaslužujete čistu jedinicu“
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih
Kod koga je premijerov sin imao čas: Novosadski gimnazijalci stali u zaštitu jedne od profesorki
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih
Putevi prohodni, ali se zbog nepovoljnih vremenskih uslova savetuje oprezna vožnja
IndeksOnline pre 13 minutajoš 20 povezanih