Повезане вести
‘Волим кад ме пореде са Мурињом’: Атаманова нарцисоидна изјава, баш у његовом стилу!
Хот спорт 13.01.2023
Константно је у центру пажње, где год да се појави! Турски стручњак који седи на клупи Анадолу Ефеса, Ергин Атамана неретко сву пажњу околине привлачи за себе, неретко не претерано лепим и спортским потезима. Сада је помало… »
Свиђа ми се што ме пореде са Мурињом! Атаман направио шоу, спомињао и легендарног Португалца!
Мондо 13.01.2023
Ергин Атаман споменуо је и поређење са Жозеом Мурињом. Ергин Атаман споменуо је и поређење са Жозеом Мурињом. Ергин Атаман и Жозе Мурињо. Турски стручњак проговорио је о поређењу са португалским тренером. Не крије да му… »
Атаман је "кошаркашки Мурињо"?
Спортске.нет 13.01.2023
Интересантно поређење шпанских медија. Они су шефа струке Ефеса Ергина Атамана упоредили са Жозеом Мурињом, легендарним фудбалским тренером који је себе називао "Посебним". "Волим поређења са Мурињом", рекао је он. Каже да је… »
Атаман: Волим да ме пореде са Мурињом
Спорт клуб 13.01.2023
Подели : Ефес, који је актуелни двоструки шампион Европе, гостоваће вечерас Барселони у мечу 19. кола Евролиге. Тренер Ефеса Ергин Атаман изјавио је да му пријају поређења са Португалцем Жозеом Мурињом, који је тренутно шеф… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Београд: Студенти Правног факултета обележавају годишњицу почетка блокаде у протестној шетњи
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 23 повезане
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних