Povezane vesti

‘Volim kad me porede sa Murinjom’: Atamanova narcisoidna izjava, baš u njegovom stilu!

‘Volim kad me porede sa Murinjom’: Atamanova narcisoidna izjava, baš u njegovom stilu!

Hot sport 13.01.2023
Konstantno je u centru pažnje, gde god da se pojavi! Turski stručnjak koji sedi na klupi Anadolu Efesa, Ergin Atamana neretko svu pažnju okoline privlači za sebe, neretko ne preterano lepim i sportskim potezima. Sada je pomalo narcisoidno rekao kako… »
Ataman je "košarkaški Murinjo"?

Ataman je "košarkaški Murinjo"?

Sportske.net 13.01.2023
Interesantno poređenje španskih medija. Oni su šefa struke Efesa Ergina Atamana uporedili sa Žozeom Murinjom, legendarnim fudbalskim trenerom koji je sebe nazivao "Posebnim". "Volim poređenja sa Murinjom", rekao je on. Kaže da je njegov veliki… »
Sviđa mi se što me porede sa Murinjom! Ataman napravio šou, spominjao i legendarnog Portugalca!

Sviđa mi se što me porede sa Murinjom! Ataman napravio šou, spominjao i legendarnog Portugalca!

Mondo 13.01.2023
Ergin Ataman spomenuo je i poređenje sa Žozeom Murinjom. Ergin Ataman spomenuo je i poređenje sa Žozeom Murinjom. Ergin Ataman i Žoze Murinjo. Turski stručnjak progovorio je o poređenju sa portugalskim trenerom. Ne krije da mu prija to što… »
Ataman: Volim da me porede sa Murinjom

Ataman: Volim da me porede sa Murinjom

Sport klub 13.01.2023
Podeli : Efes, koji je aktuelni dvostruki šampion Evrope, gostovaće večeras Barseloni u meču 19. kola Evrolige. Trener Efesa Ergin Ataman izjavio je da mu prijaju poređenja sa Portugalcem Žozeom Murinjom, koji je trenutno šef stručnog štaba Rome… »

Vesti dana »