Повезане вести
"Требало је ја да певам, а не ти": Пријовићка открила шта јој је Филип рекао: Певач у шоку, није могао да верује шта чује
Блиц 13.01.2023
У својој вили на Дедињу Светлана Цеца Ражнатовић угостила је своје најмилије пријатеље, међу којима је била и Александра Пријовић. У специјалној емсији "Цеца схов" која се емитује за дочек Српске Нове године у петак 13. јануара… »
"Макрон је певао са нама, председник палестине био одушевљен": Дачић открио све о дружењу са званичницима: Коло мора да се…
Блиц 13.01.2023
Ивица Дачић, министар спољних послова и шеф дипломатије гост је емисије "Схов се наставља" која се на Блиц телевизији (МТС канал 115) емитује у петак 13. јануара у 21:45 часова. Он је са водитељем Љубомиром Тозевом говорио о… »
Гори у вили на дедињу! Цеца направила спектакуларну журку у својој кући: Окупила најбоље пријатеље са естраде да прославе…
Блиц 13.01.2023
Светлана Цеца Ражнатовић одлучила је да за гледаоце Блиц телевизије приреди незабораван дочек Српске Нове године у свом дому. На МТС каналу 115 Блиц телевизије у управо почиње специјална епизода играно-документарног серијала… »
"Љути се на мене кад чује ово": Дачић отворио душу о односу са Цецом: "За мене је била клинка", проговорио и о њеном…
Блиц 13.01.2023
Шеф дипломатије и министар спољних послова Ивица Дачић гост је емсије "Схов се наставља" на Блиц телевизији (МТС канал 115) која се емитује у петак 13. јануара у 21:45 где је водитељу Љубомиру Тозеву испирчао све о… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 25 минутајош 26 повезаних
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 1 сатјош 40 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 3 сатајош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 1 сатјош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане