Povezane vesti
Vučić se sastao sa članovima Fondacije Svetozar Miletić
Telegraf 14.01.2023
Sastanak održan u Novom Sadu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Novom Sadu sa članovima Fondacije "Svetozar Miletić" i Centra za društvenu stabilnost iz Novog Sada. "Ponosan što sam imao priliku da upoznam izuzetno obrazovane… »
Predsednik Vučić se sastao sa članovima Fondacije "Svetozar Miletić"
RTS 14.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Novom Sadu sa članovima Fondacije "Svetozar Miletić" i Centra za društvenu stabilnost iz Novog Sada. "Ponosan što sam imao priliku da upoznam izuzetno obrazovane ljude i prave srpske rodoljube iz… »
Vučić se sastao sa članovima Fondacije Svetozar Miletić
RTV 14.01.2023
NOVI SAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Novom Sadu sa članovima Fondacije Svetozar Miletić i Centra za društvenu stabilnost iz Novog Sada. "Ponosan što sam imao priliku da upoznam izuzetno obrazovane ljude i prave srpske… »
Predsednik Vučić: Ponosan što sam upoznao prave srpske rodoljube iz Fondacije Svetozar Miletić i Centra za društvenu…
Kurir 14.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ljudima iz Fondacije Svetozar Miletić i Centra za društvenu stabilnost iz Novog Sada i istakao da je ponosan što je imao priliku da ih upozna. View this post on Instagram A post shared by… »
Vesti dana »
Policija na poziv ćerke upala u kuću, evo šta su našli pored tela! Šok detalji monstruoznog zločina u Novom Sadu: Više puta vezivao majku, bio i na psihijatriji
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 5 satijoš 1 povezana
U Novom Sadu sutra novi protest: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice punih šest sati
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih