Povezane vesti

Nadal: "Ranjiv sam, Novak je favorit"

Nadal: "Ranjiv sam, Novak je favorit"

Sportske.net 14.01.2023
Aktuelni šampion Australijan opena Rafael Nadal kaže za sebe da je "ranjiv" uoči početka novog turnira u Melburnu, ali i napominje da je sve to samo "deo posla". "Gubio sam u poslednje vreme češće nego obično, ali to je deo posla. Prihvatio sam… »
Rafa poručuje: „Đoković je favorit, ali titule se ne osvajaju subotom!“

Rafa poručuje: „Đoković je favorit, ali titule se ne osvajaju subotom!“

Hot sport 14.01.2023
I Nadal je svestan ko je favorit! U ponedeljak počinje novo izdanje Australijan opena. Titulu brani Rafael Nadal, ali ove godine za izazivača ima Novaka Đokovića. Međutim njihov okršaj moguć je tek u finalu, a do tamo je put dug. Nadalova prepreka je… »
Rafael Nadal: Nema sumnje da je Đoković favorit

Rafael Nadal: Nema sumnje da je Đoković favorit

Euronews 14.01.2023
Rafael Nadal prvi meč na Australijan openu igra u ponedeljak od 4.30 sati po srednjoevropskom vremenu protiv britanskog tenisera Džeka Drejpera. "Dovoljno sam skroman da prihvatim situaciju i samo da radim sa onim što imam jer moram opet da izgradim… »
Rafa: Đoković je favorit, ali ne osvajaju se turniri subotom

Rafa: Đoković je favorit, ali ne osvajaju se turniri subotom

Sport klub 14.01.2023
Podeli : Rafael Nadal pred početak Australijen opena kaže da je "ranjiv" s obzirom na to da mu rezultati u Australiji ove godine nisu bili dobri. Španac je izgubio dva duela na Junajted kupu i u prvom kolu će igrati protiv Džeka Drejpera. Mladi Britanac… »

Vesti dana »