Повезане вести

Данило Анђушић упутио извињење „вечитом ривалу“ због певања увредљиве песме: Понеле су ме емоције

Данило Анђушић упутио извињење „вечитом ривалу“ због певања увредљиве песме: Понеле су ме емоције

Данас 14.01.2023
Кошаркаш Партизана Данило Анђушић упутио је јавно извињење „вечитом ривалу“ због тога што је после меча 19. кола Евролиге између црно-белих и Басконије (83:65) певао навијачку песму са увредама на рачун Црвене звезде. Снимак на… »
Брате, ако немаш где да спаваш... Недовић се јавио Анђушићу после увредљиве песме: Зна ко ће најтеже опростити!

Брате, ако немаш где да спаваш... Недовић се јавио Анђушићу после увредљиве песме: Зна ко ће најтеже опростити!

Мондо 14.01.2023
Немања Недовић је опростио Данилу Анђушићу, али да ли ће и Ивана Максимовић? Због тога је кошаркаш Звезде и "пецнуо" колегу из Партизана. Немања Недовић је опростио Данилу Анђушићу, али да ли ће и Ивана Максимовић? Због тога је… »
Анђушић се извињава после синоћњег славља: ''Ко жели разумеће, опростиће...''

Анђушић се извињава после синоћњег славља: ''Ко жели разумеће, опростиће...''

Спортске.нет 14.01.2023
Партизан је синоћ убедљиво савладао Басконију са 83:65 у мечу 19. кола Евролиге, а како то обично бива, кошаркаши црно-белих су одмах после меча прославили победу заједно са најватренијим навијачима. Мегафон је био неизоставан и… »
Анђушић се извињава: Нема оправдања ни објашњења

Анђушић се извињава: Нема оправдања ни објашњења

Спорт клуб 14.01.2023
Подели : После победе Партизана над Басконијом играчи црно белих су још једном отишли до највернијих навијача да прославе још једну евролигашку победу. Мегафона се овог пута дохватио Данило Анђушић који је повео песму која вређа… »
"Ко жели - опростиће, а ко не жели..." Анђушић узео мегафон и вређао Звезду, па се покајао

"Ко жели - опростиће, а ко не жели..." Анђушић узео мегафон и вређао Звезду, па се покајао

Мондо 14.01.2023
Данило Анђушић се огласио на Твитеру пошто је снимак на коме скандира увредљиво о Црвеној звезди постао виралан. Данило Анђушић се огласио на Твитеру пошто је снимак на коме скандира увредљиво о Црвеној звезди постао виралан… »
Анђушић увредио делије: Партизанов кошаркаш се извинио, а стигао му је одговор Недовића

Анђушић увредио делије: Партизанов кошаркаш се извинио, а стигао му је одговор Недовића

Вечерње новости 14.01.2023
ПАРТИЗАН је у петак увече победио Басконију (83:65), а доста се прича о снимку који се појавио после утакмице на коме кошаркаш црно-белих Данило Анђушић пева увредљиву песму на рачун вечитог ривала. ФОТО: М. Вукадиновић Ипак… »
"Још ми звони у ушима": Коментатор Евролиге пун утисака из Пионира! Са свима је морао да подели оно што је доживео у Београду…

"Још ми звони у ушима": Коментатор Евролиге пун утисака из Пионира! Са свима је морао да подели оно што је доживео у Београду…

Вечерње новости 13.01.2023
КОШАРКАШИ Црвене звезде претходне ноћи у "паклу" дупке пуног "Пионира" прегазили су француски Монако. Љубитељи кошарке широм Европе причају о нестварној атмосфери у српској престоници, а тиме је био фасциниран и коментатор… »

Вести дана »