Povezane vesti
Dendijas: Razgovarao sam sa Kurtijem o nedavnim događajima na severu Kosova i dijalogu Beograda i Prištine
Euronews 14.01.2023
Grčki ministar spoljnih poslova Nikos Dendijas izjavio je da je razgovarao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem. "Razgovarao sam telefonom sa kosovskim premijerom Kurtijom. Diskusija je bila usmerena ka nedavnim događajima… »
Dendijas razgovarao sa Kurtijem o dijalogu Beograda i Prištine
Blic 14.01.2023
Grčki ministar spoljnih poslova Nikos Dendijas izjavio je da je danas razgovarao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem. - Razgovarao sam telefonom sa kosovskim premijerom Kurtijom. Diskusija je bila usmerena ka nedavnim… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 35 minutajoš 40 povezanih
Rusija vreba, a Evropa ostavljena na cedilu: Tramp želi da kazni saveznike - ima 5 načina kako bi mogao da uništi NATO
Blic pre 1 satjoš 111 povezana
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 25 minutajoš 28 povezanih
AMSS: Automobili na Preševu i Sremskoj Rači čekaju oko pola sata
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 50 minutajoš 233 povezane