Povezane vesti
Pokret Kreni–Promeni podelio 10 prečišćivača vazduha zdravstvenim ustanovama
Euronews 14.01.2023
U okviru kampanje "Istina o zagađenju – imam pravo da dišem" pokret Kreni-Promeni je donirao 10 prečišćivača vazduha zdravstvenim ustanovama i ustanovama za decu i stare širom Srbije, saopštio je ovaj pokret. U saopštenju se navodi da su se na ovaj korak… »
Pokret “Kreni–Promeni” podelio prečišćivače vazduha zdravstvenim ustanovama i ustanovama za decu i stare širom Srbije…
Danas 14.01.2023
U okviru kampanje „Istina o zagađenju – imam pravo da dišem“ pokret Kreni-Promeni je uz pomoć kompanije “Zepter” donirao 10 prečišćivača vazduha zdravstvenim ustanovama i ustanovama za decu i stare širom Srbije. Prečišćivači su donirani vrtiću „Danica… »
Vesti dana »

Burna noć u Srbiji: Zapaljene prostorije SNS i demolirana Skupština u Valjevu, neredi u Beogradu, 56 privedenih
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje druge ekipe
Sportski žurnal pre 54 minutajoš 34 povezane

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

(Video) Putinu klecaju kolena, Tramp ne može da pogodi pravu liniju?! Pogledajte neverovatne snimke dvojice lidera koji su ceo svet ostavili bez teksta!
Kurir pre 24 minutajoš 180 povezanih

Advokat osumnjičenog za napad na Kobre: Posredi je pokušaj zastrašivanja građana
Moj Novi Sad pre 9 minutajoš 15 povezanih