Povezane vesti

Ivanović: Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv Budućnosti

Ivanović: Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv Budućnosti

Politika 14.01.2023
PODGORICA- Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19:30 časova gostuju ekipi Budućnosti u okviru 15. kola ABA regionalne lige. „Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu Morača za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina… »
Duško Ivanović: Čeka na s težak meč protiv Budućnosti

Duško Ivanović: Čeka na s težak meč protiv Budućnosti

Euronews 14.01.2023
Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19.30 časova gostuju ekipi Budućnosti u okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige. Gostovanje u Podgorici sa posebnim emocijama iščekuje trener crveno-belih Duško Ivanović. "Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki… »
‘Čvrsta odbrana I energija na visokom nivou’: Lazić ima recept za pobedu u Morači!

‘Čvrsta odbrana I energija na visokom nivou’: Lazić ima recept za pobedu u Morači!

Hot sport 14.01.2023
Nesumnjivo da će ova utakmica biti derbi kola ABA lige! Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Podgoricu, gde ih u nedelju očekuje derbi meč 15.kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Utakmica se igra u dvorani “Morača” sa početkom u 19.30… »
Duško uoči duela u morači: ‘Podgorica je moj grad – Budućnost je moj klub!’

Duško uoči duela u morači: ‘Podgorica je moj grad – Budućnost je moj klub!’

Hot sport 14.01.2023
KošarkašI Crvene zvezde Meridianbet doputovali su u Podgoricu, gde ih u nedelju očekuje derbi meč 15.kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Utakmica se igra u dvorani “Morača” sa početkom u 19.30 časova, I ovo će biti 55.duel dva tima u ovom… »
Zvezda sa ubitačnim trilingom u Podgorici! Kampaco, Vildoza i Nedović prvi put zajedno, Ivanović zna šta ga čeka!

Zvezda sa ubitačnim trilingom u Podgorici! Kampaco, Vildoza i Nedović prvi put zajedno, Ivanović zna šta ga čeka!

Mondo 14.01.2023
Crvena zvezda gostuje u Podgorici. Crvena zvezda gostuje u Podgorici. Crvena zvezda je pobedila Monako i odmah je počela pripreme za narednu utakmicu. Već je otputovala u Podgoricu gde će u nedelju igrati protiv Budućnosti (19.30 časova). Traži… »
Ivanović pred Budućnost: Podgorica moj grad, to je moj klub

Ivanović pred Budućnost: Podgorica moj grad, to je moj klub

Sport klub 14.01.2023
Podeli : Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti, uz ocenu da će njegov tim morati da odigra dobro u odbrani i strpljivo u napadu. „Sa druge strane, što se utakmice tiče, očekuje nas vrlo teška… »

Vesti dana »