Повезане вести
Ја издржавам маму! Александра Николић проговорила о Словенки а питање водитељке ју је следило! Није ово очекивала
Курир 14.01.2023
Ријалити учесница Александра Николић шокирала је признањем у емисији код Сање Маринковић. Наиме, Александра је открила да она издржава мајку од новца који заради у ријалитију. - Је л' имате контакт са мајкама - упитала их је… »
Блам уживо у емисији! Задругарке нису знале одговор на ово питање! Сања Маринковић праснула у смех након њихових бисера! Хит…
Курир 14.01.2023
Ријалити учеснице Анђела Ђуричић, Милица Веселиновић, Маја Маринковић, Александра Николић и Марија Кулић гостовале су заједно у емисији. Наиме, водитељка Сања Маринковић поставила им је питање на које ниједна од њих није… »
Сања Маринковић се смеје бисерима гошћи: Ево како коментарише одговоре задругарки на питање шта је моногамија
Блиц 14.01.2023
Водитељка Сања Маринковић је у новом издању емисије "Магазин Ин" угостила задругарке актуелне шесте сезоне "Задруге", Мају Маринковић, Милицу Веселиновић, Алекс Николић, Марију Кулић и Анђелу Ђуричић, са којима је разговарала… »
"Водимо рат око полних органа": Нормално питање и шок одговор - ријалити цице се посвађале у емисији Сање Маринковић!
Мондо 14.01.2023
Водитељка Пинк телевизије угостила учеснице ријалитија Задруге, које су се препуцавал и у емисији Магазин Ин. Водитељка Пинк телевизије угостила учеснице ријалитија Задруге, које су се препуцавал и у емисији Магазин Ин Учеснице… »
"Поред толико згодних и слободних момака, треба да тражиш: Ожењеног?" Марија Кулић запушила уста Анђели, па спустила и остале…
Блиц 14.01.2023
Анђела Ђуричић растурила је брак Звездану Славнићу, те су започели везу пред камерама ријалитија "Задруга". Она је нишла на бројне негативне коментаре због ове везе, као и Звездан, а сада ју је због тога испрозивала и Марија… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 11 минутајош 28 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних