Povezane vesti
Putin puca na još jednu pobedu: Pripreme već u toku sada su procurili detalji! Tajna operacija kremlja
Kurir 14.01.2023
U senci rata u Ukrajini prvi čovek Rusije Vladimir Putin kuje planove za predsedničke izbore 2024. godine. Iako sam Putin nije potvrdio kandidaturu, informacije o početku priprema objavio je list „Komesat“, inače blizak Kremlju. Cilj je jasan. Prvi čovek… »
Tajna operacija Kremlja: Putin ćuti, ali pripreme su uveliko u toku – sada su procurili detalji
Nova 14.01.2023
U senci rata u Ukrajini prvi čovek Rusije Vladimir Putin kuje planove za predsedničke izbore 2024. godine. Iako sam Putin nije potvrdio kandidaturu, informacije o početku priprema objavio je list „Komesat“, inače blizak Kremlju. Cilj je jasan. Prvi čovek… »
Vesti dana »
Više javno tužilaštvo preuzelo istragu požara u prostorijama Tužilaštva za organizovani kriminal: Na licu mesta i ministar pravde
Nova pre 43 minutajoš 52 povezane
Železnička nesreća u Španiji: Broj žrtava porastao na 39, povređena 73 putnika, 24 u teškom stanju
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 66 povezanih
Blokada Dekanata novosadskog Filozoskog fakulteta u znak podrške Jeleni Kleut
Vreme pre 32 minutajoš 14 povezanih
Tramp poručio norveškom premijeru: Niste mi dali Nobelovu nagradu za mir, uzeću Grenland
Sputnik pre 1 satjoš 54 povezane