Povezane vesti

"Svanulo nam je kad je umro": Milan Milošević posle otkaza progovorio o najtežim trenucima - Svaki Božić bi nam preseo

"Svanulo nam je kad je umro": Milan Milošević posle otkaza progovorio o najtežim trenucima - Svaki Božić bi nam preseo

Mondo 15.01.2023
Milan Milošević više nije deo Pinka i nakon otkaza odmara van Srbije, a ovako se seća najbolnijeg perioda u svom životu. Milan Milošević više nije deo Pinka i nakon otkaza odmara van Srbije, a ovako se seća najbolnijeg perioda u svom životu… »
"Pun mi je inboks intimnih slika, ja im kažem - šaljite Amidžiću, pomešali ste me s njim": Milan Milošević nakon otkaza…

"Pun mi je inboks intimnih slika, ja im kažem - šaljite Amidžiću, pomešali ste me s njim": Milan Milošević nakon otkaza…

Blic 15.01.2023
Voditelj Milan Milošević nedavno je dao otkaz na "Pinku", nakon višegodišnjeg poslovnog angažmana, a sad je otkrio niz privatnih detalja kojih se nerado seća, te se osvrnuo na fenomen društvenih mreža. Odrastanje mu je, kako ističe, bilo veoma… »
"Svaki Božić, slava sve bi nam preselo" Milan Milošević nakon otkaza na Pinku otkrio bolne detalje: Svanulo nam je kad je…

"Svaki Božić, slava sve bi nam preselo" Milan Milošević nakon otkaza na Pinku otkrio bolne detalje: Svanulo nam je kad je…

Kurir 15.01.2023
Voditelj Milan Milošević nedavno je dao otkaz na "Pinku", gde je vodio nekoliko emisija u okviru Zadruge, a sad je otkrio niz privatnih detalja kojih se nerado seća, te se osvrnuo na fenomen društvenih mreža. Odrastanje mu je, kako ističe, bilo… »

Vesti dana »