Повезане вести

Боцан Харченко са Вучићем: Русија остаје доследна у подршци суверенитету Србије

Боцан Харченко са Вучићем: Русија остаје доследна у подршци суверенитету Србије

Н1 Инфо 15.01.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је амбасадора Руске Федерације Александра Боцан Харченка, са којим је разговарао о актуелним догађајима на Косову и Метохији и дијалогу Београда и Приштине, као и о билатералним односима… »
Вучић и Боцан-Харченко о КиМ, дијалогу и економској сарадњи

Вучић и Боцан-Харченко о КиМ, дијалогу и економској сарадњи

Дневник 15.01.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком о актуелним догађајима на Косову и Метохији и дијалогу Београда и Приштине, као и о билатералним односима… »
Вучић са руским амбасадором о КиМ: Москва остаје доследна подршци територијалном интегритету Србије

Вучић са руским амбасадором о КиМ: Москва остаје доследна подршци територијалном интегритету Србије

Еуроневс 15.01.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком, са којим је разговарао о актуелним догађајима на Косову и Метохији и дијалогу Београда и Приштине, као и о… »
Вучић се састао са руским амбасадором Боцан-Харченком

Вучић се састао са руским амбасадором Боцан-Харченком

Телеграф 15.01.2023
Представници Србије и Русије разговарали о актуелним догађајима на Косову и Метохији. Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком о актуелним догађајима на… »
Вучић на састанку са Боцан-харченом: "Обавестио сам амбасадора о активностима међународних актера у вези догађаја на КиМ"

Вучић на састанку са Боцан-харченом: "Обавестио сам амбасадора о активностима међународних актера у вези догађаја на КиМ"

Правда 15.01.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка. - Обавестио сам амбасадора Боцан-Харченка о интензивирању дипломатских активности од стране међународних актера… »

Вести дана »