Povezane vesti
Nemačka policija ubila Hrvata, a njegova deca gledala sve to! Išao prema njima sa nožem, govorio da je Isus
Mondo 15.01.2023
Išao je prema policajcima držeći ruke iznad glave, sa nožem u desnoj ruci. Išao je prema policajcima držeći ruke iznad glave, sa nožem u desnoj ruci. U petak se u nemačkom gradu Mosbahu dogodio incident u kojem je policija bila primorana da puca… »
Užas u Nemačkoj: Policija ubila Hrvata, napao partnerku nožem i pričao da je Isus
Nova 15.01.2023
Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem krenuo na policajce koji su intervenisali. Robert B., očito u stanju… »
"Ja sam isus, ne možete mi ništa": Rastrojeni Hrvat pretio bivšoj supuzi, mahao nožem, ubila ga nemačka policija
Blic 15.01.2023
Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem krenuo na policajce koji su intervenisali. Kako izveštavaju nemački… »
Ubijen Hrvat u Nemačkoj: Pretio ženi nožem, pričao da je Isus
Telegraf 15.01.2023
Uskoro opširnije. Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem krenuo na policajce koji su intervenisali. Kako… »
"Robert je izgovarao stihove iz Biblije, deca su gledala s prozora": Komšinica o ubijenom Hrvatu u Nemačkoj
Telegraf 15.01.2023
robert i njegova supruga upoznali su se tokom lečenja u psihijatrijskoj ustanovi. Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je… »
Vesti dana »
Ministarstvo prosvete za Danas: Inspekcija od sutra započinje nadzor u školama, nastava se odvija u 80 odsto obrazovnih ustanova
Danas pre 36 minutajoš 68 povezanih
Viši sud privremenom merom traži od advokata minimum procesa rada, Terzić za Insajder: Minimum nije definisan
Insajder pre 1 satjoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Stanje povređenih osoba u požaru u Barajevu neizvesno i komplikovano
N1 Info pre 30 minutajoš 39 povezanih