Povezane vesti
Nemačka policija ubila Hrvata, a njegova deca gledala sve to! Išao prema njima sa nožem, govorio da je Isus
Mondo 15.01.2023
Išao je prema policajcima držeći ruke iznad glave, sa nožem u desnoj ruci. Išao je prema policajcima držeći ruke iznad glave, sa nožem u desnoj ruci. U petak se u nemačkom gradu Mosbahu dogodio incident u kojem je policija bila primorana da puca u Hrvata… »
Užas u Nemačkoj: Policija ubila Hrvata, napao partnerku nožem i pričao da je Isus
Nova 15.01.2023
Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem krenuo na policajce koji su intervenisali. Robert B., očito u stanju psihičke… »
"Ja sam isus, ne možete mi ništa": Rastrojeni Hrvat pretio bivšoj supuzi, mahao nožem, ubila ga nemačka policija
Blic 15.01.2023
Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem krenuo na policajce koji su intervenisali. Kako izveštavaju nemački mediji… »
"Robert je izgovarao stihove iz Biblije, deca su gledala s prozora": Komšinica o ubijenom Hrvatu u Nemačkoj
Telegraf 15.01.2023
robert i njegova supruga upoznali su se tokom lečenja u psihijatrijskoj ustanovi. Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem… »
Ubijen Hrvat u Nemačkoj: Pretio ženi nožem, pričao da je Isus
Telegraf 15.01.2023
Uskoro opširnije. Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem krenuo na policajce koji su intervenisali. Kako izveštavaju… »
Vesti dana »
NBS: U drugoj polovini 2025. porasle i dinarska i devizna štednja
Ekapija pre 2 satajoš 29 povezanih
Samoopredeljenje ocenilo zahtev za kažnjavanje Tačija i drugih kao "politički čin", Osmani poručila da je rat OVK bio "pravedan"
N1 Info pre 3 minutajoš 34 povezane
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 40 minutajoš 79 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih
Snsd proglasio pobedu Siniše Karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj: Oglasio se Dodik: "Čestitao sam mu"
Blic pre 10 minutajoš 28 povezanih