Povezane vesti
Mitrović: "Nisu mi verovali u Fulamu, želeo sam da probam nešto drugo"
Sportske.net 15.01.2023
Napadač Fulama i srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović gost govorio je za britansku verziju portala "Athletic". Bilo je reči o brojnim temama, a priča je počela sa oborenim rekordina našeg fubalera u dresu Fulama. "Za mene su golovi kao droga. Ja… »
Mitrogol o Benitezu, fulamu, rekordima: „Golovi su moja droga“!
Hot sport 15.01.2023
Srpski napadač, Aleksandar Mitrović, dao je opširan intervju za britanski „Athletic“ Mitrović trese mreže u dresu Fulama, ali i u dresu reprezentacije Srbije pošto je najbolji strelac u istoriji. – To je za mene kao droga. Što više to radiš, više ga… »
"To je za mene kao droga" - aleksandar Mitrović: Bili su to teški trenuci, nije mi bilo lako
Večernje novosti 15.01.2023
ALEKSANDAR Mitrović hit je u Srbiji, ali i u Engleskoj. Srbin je govorio za britansku verziju portala Atletik, gde se dotakao raznih tema. FOTO: Tanjug/AP Razgovor je počeo srušenim rekordima Fulama za koje Srbin ima mnogo zasluga. - To je za mene kao… »
Vesti dana »

Vreme danas: Promenljivo oblačno, popodne mestimično kiša, do 33 stepena
Vesti online pre 23 minutajoš 16 povezanih

Uživo nastavljaju se žestoke bitke na frontu, broje se mrtvi Tramp najavio susret sa Zelenskim i Putinom
Alo pre 53 minutajoš 16 povezanih

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 7 povezanih

Princ Filip Karađorđević odbio da položi venac sa članovima SNS-a na Oplencu, pa Petrašnović napisao da je „izdanak britanske krune“
Glas Šumadije pre 22 minutajoš 1 povezana

Nastavlja se borba s požarima u Crnoj Gori, najteže u Piperima i Kučima
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih