Povezane vesti
Mitrović: "Nisu mi verovali u Fulamu, želeo sam da probam nešto drugo"
Sportske.net 15.01.2023
Napadač Fulama i srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović gost govorio je za britansku verziju portala "Athletic". Bilo je reči o brojnim temama, a priča je počela sa oborenim rekordina našeg fubalera u dresu Fulama. "Za mene su golovi kao droga. Ja… »
Mitrogol o Benitezu, fulamu, rekordima: „Golovi su moja droga“!
Hot sport 15.01.2023
Srpski napadač, Aleksandar Mitrović, dao je opširan intervju za britanski „Athletic“ Mitrović trese mreže u dresu Fulama, ali i u dresu reprezentacije Srbije pošto je najbolji strelac u istoriji. – To je za mene kao droga. Što više to radiš, više ga… »
"To je za mene kao droga" - aleksandar Mitrović: Bili su to teški trenuci, nije mi bilo lako
Večernje novosti 15.01.2023
ALEKSANDAR Mitrović hit je u Srbiji, ali i u Engleskoj. Srbin je govorio za britansku verziju portala Atletik, gde se dotakao raznih tema. FOTO: Tanjug/AP Razgovor je počeo srušenim rekordima Fulama za koje Srbin ima mnogo zasluga. - To je za mene kao… »
Vesti dana »
U Beogradu u toku protest studenata u blokadi; MUP apeluje da se ne organizuju neprijavljena okupljanja
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
Uhapšen D. D. u Zrenjaninu, policija pronašla drogu i predmete za izradu bedževa
Serbian News Media pre 15 minutajoš 76 povezanih
Rukometaši Srbije pobedili Mađarsku u prvom meču baraža za SP
Radio sto plus pre 35 minutajoš 34 povezane
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 27 povezanih
Gradonačelnik Kijeva proglasio 15. maj danom žalosti nakon napada u kojem je poginulo sedam ljudi
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih