Povezane vesti
Mitrović: "Nisu mi verovali u Fulamu, želeo sam da probam nešto drugo"
Sportske.net 15.01.2023
Napadač Fulama i srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović gost govorio je za britansku verziju portala "Athletic". Bilo je reči o brojnim temama, a priča je počela sa oborenim rekordina našeg fubalera u dresu Fulama. "Za mene su golovi kao droga… »
Mitrogol o Benitezu, fulamu, rekordima: „Golovi su moja droga“!
Hot sport 15.01.2023
Srpski napadač, Aleksandar Mitrović, dao je opširan intervju za britanski „Athletic“ Mitrović trese mreže u dresu Fulama, ali i u dresu reprezentacije Srbije pošto je najbolji strelac u istoriji. – To je za mene kao droga. Što više to… »
"To je za mene kao droga" - aleksandar Mitrović: Bili su to teški trenuci, nije mi bilo lako
Večernje novosti 15.01.2023
ALEKSANDAR Mitrović hit je u Srbiji, ali i u Engleskoj. Srbin je govorio za britansku verziju portala Atletik, gde se dotakao raznih tema. FOTO: Tanjug/AP Razgovor je počeo srušenim rekordima Fulama za koje Srbin ima mnogo zasluga. - To je za mene kao… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo u požaru u staračkom domu kod Barajeva, uhapšene tri osobe
RTV pre 1 satjoš 88 povezanih
Viši sud privremenom merom traži od advokata minimum procesa rada, Terzić za Insajder: Minimum nije definisan
Insajder pre 1 satjoš 39 povezanih
Raška ne pamti ovakvu tugu, ovo je tragedija za sve nas: Meštani potreseni nakon smrti troje mladih ljudi - bili su dobra i vredna deca (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 4 satijoš 9 povezanih
Troje privedenih u vezi sa požarom u staračkom domu kod Barajeva, određeno im zadržavanje do 48 sati
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih