Povezane vesti
Suočila se sa najstrašnijom istinom, Cakana uhvatila muža u prevari: Osetila sam šta moj muž radi…
Svet & Skandal 15.01.2023
Cakanina muž svašta je doživeo od pevačice Dragica Radosavljević Cakana skoro tri decenije uživa u skladnom braku sa Nebojšom Negićem. Iz prvog braka ima ćerku koju je Cakanin muž prihvatio kao svoju, a njihovu intimu ljubomorno čuvaju u svoja… »
Kad mi je prekipelo, ustala sam i pokazala se! Pravila mužu scene zbog ljubomore, glumila detektivku da bi ga uhvatila!
Mondo 15.01.2023
Cakana je priznala da je umela da proverava supruga kada god bi posumnjala u nešto, a danas kaže da ju je blam zbog toga! Cakana je priznala da je umela da proverava supruga kada god bi posumnjala u nešto, a danas kaže da ju je blam zbog toga! Dragica… »
"Osetila sam u stomaku da moj muž nešto radi": Cakana uhodila muža da ga uhvati sa ljubavnicom: "Maskirala sam se, nosila…
Blic 15.01.2023
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana koja decenijama uživa u skladnom braku sa suprugom Nebojšom Negićem, otkrila je nepoznate detalje iz njhovog odnosa ali i priznala da mu je često pravila ljubomorne scene. - Jesam, proveravala sam ga, ali to je… »
Uhodila muža po birtijama da ga navata s ljubavnicom! Cakana priznala kakve je sve scene pravila mužu, čak ga i tukla
Kurir 15.01.2023
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Nebojšom Negićem, u ispovesti priznala je da nije oduvek u njihovom odnosu baš sve bilo med i mleko. Poznata folkerka je za naš portal ispričala da je… »
Vesti dana »
Završen protest u Beogradu na vodi: Incidenti na skupu nakon blokade saobraćaja u Bulevaru Vudroa Vilsona
Euronews pre 33 minutajoš 25 povezanih
Tuga! Mladić (17) iz Leskovca izgubio bitku nakon brutalnog nasilja! Doktori se borili za život nakon što su ga je vršnjak pretukao: Napadač priveden!
Kurir pre 33 minutajoš 53 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih
Za troškove EU izdvojeno 10 milijardi evra više nego prošle godine: Poslanici Evropskog parlamenta usvojili budžet za 2025.
Blic pre 4 satijoš 49 povezanih