Повезане вести
"Мислила сам да могу на ногама да га се решим, али не..." Ћана данима прикована за кревет, открила кроз шта пролази!
Мондо 15.01.2023
Певачица Ћана се заразила вирусом и своје искуство је поделила са свима уз савет да не чекају никако да прође само од себе. Певачица Ћана се заразила вирусом и своје искуство је поделила са свима уз савет да не чекају никако да… »
"Потценила сам га, па ме је казнио": Ћана наишла на здравствени проблем, не устаје из кревета - Ово је ужасно
Блиц 15.01.2023
Певачица Станојка Митровић Ћана огласила се на свом Инстаграму где се пратиоцима пожалила да јој је здравствено стање угрожено. Наиме, она је поручила да ју је ухватио вирус и да не устаје из кревета. - Драги пријатељи, желим… »
Ћана не устаје из кревета! Певачицу ухватио вирус: Кажњена сам, потценила сам га! Певачица уплашена за себе
Курир 15.01.2023
Станојка Митровић Ћана пролази кроз пакао. Певачица се озбиљно разболела, пала је у кревет и једва издржава вирус који је зарадила. Како и сама каже, она је осетила малаксалост па је мислила да ће све да прође, али ју је болест… »
Вести дана »

Данас осетно свежије, пре подне и киша: Биће веома ветровито, температура тек који степен изнад 20
Телеграф пре 52 минутајош 8 повезаних

Колики је курс евра данас у Србији? Ово су вредности по којим мењачнице продају валуте
Мондо пре 7 минутајош 2 повезане

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна, очекујем велике резултате
Б92 пре 48 минутајош 1 повезана