Povezane vesti
Bitka za Vlasinu: Opština Vlasotince glumi medijatora između meštana Dadinca i investitora MHE
Jugmedia 15.01.2023
Predstavnici neformalne grupe građana Bitka za Vlasinu oglasili su se saopštenjem odmah posle propalog dogovora, odnosno, pokušaja postizanja sporazuma oko barikada zbog gradnje MHE na Rupskoj reci koja protiče kroz Dadince, i posle saopštenja iz… »
Meštani Dadinca ostaju na barikadama, za ponedeljak najavljen protest u Vlasotincu
Južne vesti 15.01.2023
Nakon neuspelih pregovora sa lokalnom samoupravom u Vlasotincu, meštani sela Dadince najvaljuju protest i okupljanje ispred zgrade lokalne samouprave u tom gradu u ponedeljak od 12 sati. Pozivaju i meštane okolnih sela ali i čitave Srbije da im se… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 51 minutajoš 27 povezanih

Prvi stepen pripravnosti: Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih