Povezane vesti

U ovo vreme je trebalo da budem majka! Stanije nikad iskrenije o raskidu sa Markom - otkrila i da li bi usvojila dete!

U ovo vreme je trebalo da budem majka! Stanije nikad iskrenije o raskidu sa Markom - otkrila i da li bi usvojila dete!

Mondo 15.01.2023
Stanija Dobrojević progovorila o raskidu veze, novoj ljubavi i želji da se ostvari u ulozi majke. Stanija Dobrojević progovorila o raskidu veze, novoj ljubavi i želji da se ostvari u ulozi majke. Stanija Dobrojević u 2022. godini uselila se u svoj… »
"To je bila katastrofa" Stanija otkrila sve o raskidu sa Markom! Starleta progovorila o majčinstvu, evo da li bi usvojila dete

"To je bila katastrofa" Stanija otkrila sve o raskidu sa Markom! Starleta progovorila o majčinstvu, evo da li bi usvojila dete

Kurir 15.01.2023
Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o raskidu sa Markom Markovićem i otkrila da li bi usvojila dete. Naime, Stanija je istakla kako joj je bilo veoma teško nakon raskida sa Markovićem. - Mislim da postoji sudbina, nije se niko treći umešao… »
"Želim da se ostvarim kao majka": Stanija Dobrojević progovorila o najškakljivijoj temi: "Brak mi nije prioritet, vidim kako…

"Želim da se ostvarim kao majka": Stanija Dobrojević progovorila o najškakljivijoj temi: "Brak mi nije prioritet, vidim kako…

Blic 15.01.2023
Stanija Dobrojević izjavila je da joj je najveća želja da se ostvari u ulozi majke. Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević ispričala je i zašto još neće da otkrije pravi razlog raskida sa Markom Markovićem. - Mislim da postoji sudbina, nije se niko… »

Vesti dana »