Повезане вести

Опозициони активиста из Србије приведен због твита

Опозициони активиста из Србије приведен због твита

Слободна Европа 16.01.2023
Активиста из Србије Петар Ђурић изјавио је 16. јануара да ће поново написати твит због којег је позван на разговор у Службу за борбу против организованог криминала (СБПОК). Ђурић, који је оснивач удружења "Ћале, ово је за тебе"… »
„Понудили ме водом и соком и питали одакле ми право да вређам председника“: Петар Ђурић о јучерашњем „испитивању“ у СБПОК-у…

„Понудили ме водом и соком и питали одакле ми право да вређам председника“: Петар Ђурић о јучерашњем „испитивању“ у СБПОК-у…

Данас 16.01.2023
Након привођења због објаве на Твитеру, председник удружења грађана „Ћале, ово је за тебе“ Петар Ђурић и његов адвокат Чедомир Стојковић, дошли су у Палату правде како би пронашли тужиоца који је издао наређење за извршење… »
Петар Ђурић након привођења: Тужилац цензурисао сваку политичку реч у мом исказу, полицајцу наредио да га поцепа

Петар Ђурић након привођења: Тужилац цензурисао сваку политичку реч у мом исказу, полицајцу наредио да га поцепа

Данас 16.01.2023
Председник удружења грађана „Покрет Ћале ово је за тебе“ Петар Ђурић каже за Данас након привођења да је приведен уз отимање телефона, као и да је тужилац „цензурисао сваку политичку реч“ у његовом исказу. Грађане и позива на… »
„Ухапсили ме јер сам на Твитеру написао да је председник криминалац“: Председник покрета „Ћале, ово ја за тебе“ приведен, па…

„Ухапсили ме јер сам на Твитеру написао да је председник криминалац“: Председник покрета „Ћале, ово ја за тебе“ приведен, па…

Данас 16.01.2023
Петар Ђурић, председник удружења грађана „Покрет Ћале ово је за тебе“ након привођења од стране Службе за борбу против организованог криминала (СБПОК) пуштен је на слободу, написао је на Твитеру његов адвокат Чедомир… »

Вести дана »