Повезане вести
Рекордан прилив директних страних инвестиција – упркос кризи стигле 4,4 милијарде евра
Политика 16.01.2023
Потпредседник владе и министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да ћемо прошлу годину памтити по рекордном приливу страних директних инвестиција које су достигле ниво од 4,4 милијарди евра. „То је коначан резултат за 2022… »
Мали: Очекујем успоравање инфлације, то ће значити постепен излазак из кризе
Бизнис.рс 16.01.2023
Србија има веће него икад девизне и златне резерве. Министар финансија Синиша Мали рекао је у понедељак да очекује успоравање инфлације, што ће означити и постепени излазак из кризе коју Србија није изазвала. „Досегли смо пик… »
Мали: Очекујем постепени излазак из кризе, нисмо је ми изазвали
Радио 021 16.01.2023
Министар финансија Синиша Мали каже да очекује успоровање инфлације, што ће значити и постепени излазак из кризе коју, истиче, нисмо ми изазвали. Он је у гостовању на РТС-у навео да, иако је забележен раст инфлације у прошлој… »
Инсајдер 16.01.2023
Министар финансија, Синиша Мали, каже да очекује успоравање инфлације, што ће означити и постепени излазак из кризе коју, истиче, нисмо ми изазвали. У претходној години забележен је и рекорд када је реч о директним страним… »
Мали очекује успоравање инфлације и постепени излазак из кризе
Блоомберг Адриа 16.01.2023
Министар финансија Синиша Мали рекао је за РТС да очекује успоравање инфлације, што ће означити и постепени излазак из кризе, и додао да је претходне године заблежен рекорд у области страних директних инвестиција. Министар је… »
Глас Западне Србије 16.01.2023
Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да очекује успоравање инфлације, што ће означити и постепени излазак из кризе коју, како је истакао, нисмо ми изазвали. Мали је за РТС рекао да, иако је забележен раст инфлације у… »
Мали очекује успоравање инфлације и постепени излазак из кризе
Н1 Инфо 16.01.2023
Министар финансија Синиша Мали каже да очекује успоравање инфлације, што ће означити и постепени излазак из кризе коју, истиче, нисмо ми изазвали. Министар финансија Синиша Мали рекао је за РТС да, иако је забележен раст… »
Еуроневс 16.01.2023
Министар финансија Синиша Мали изјавио је да очекује успоравање инфлације, што ће означити и постепени излазак из кризе коју, како је истакао, нисмо ми изазвали. Мали је за РТС рекао да, иако је забележен раст инфлације у… »
Вести дана »
Дан посвећен Светом Алимпију Столпнику, исцелитељу и заштитнику сточара
РТС пре 1 сатјош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
"Запањујући износи": Земље ЕУ ће морати да обезбеде милијарде евра као гаранцију зајмова за Украјину
Радио 021 пре 10 минутајош 1 повезана