Povezane vesti
Milo praznike sa suprugom i obezbeđenjem proveo u sen moricu: Troškovi boravka u hotelu i putovanja iznosili 11.000 evra!
Kurir 16.01.2023
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je sa suprugom i dva službenika Uprave policije koji ga obezbjeđuju, boravio od 30. decembra do 7. januara u luksuznom hotelu "Grand Hotel des Bains Kempinski" u švajcarskom mondenskom odmaralištu Sent Moric, objavile… »
Đukanović odmarao u Sent Moricu, noćenje i do 20.000 evra
Novi magazin 16.01.2023
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je sa suprugom i dva službenika Uprave policije koji ga obezbeđuju, boravio od 30. decembra do 7. januara u luksuznom hotelu "Grand Hotel des Bains Kempinski" u švajcarskom mondenskom odmaralištu Sent Moric, objavile… »
Papreno: Milo Đukanović odseo u hotelu gde je noć 20.000 evra (foto)
Večernje novosti 16.01.2023
PREDSEDNIK Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je sa suprugom Lidijom i dva službenika Uprave policije koji ga obezbeđuju od 30. decembra do 7. januara boravio u luksuznom hotelu Grand Hotel des Bains Kempinski u švajcarskom… »
Vijesti: Đukanović odmarao u Sent Moricu, noćenje i do 20.000 evra
N1 Info 16.01.2023
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je sa suprugom i dva službenika Uprave policije koji ga obezbeđuju, boravio od 30. decembra do 7. januara u luksuznom hotelu "Grand Hotel des Bains Kempinski" u švajcarskom mondenskom odmaralištu Sent Moric, objavile… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 1 minutjoš 22 povezane

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 45 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 35 minutajoš 12 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 36 minutajoš 9 povezanih