Povezane vesti
Korać: Ubistvo Olivera Ivanovića senka nad Srbijom, smetao Beogradu i Prištini
Novi magazin 16.01.2023
Psiholog Žarko Korać ocenio je u Novom danu povodom godišnjice nerasvetljenog ubistva da je ubijeni Oliver Ivanović predstavljao smetnju za vlasti u Beogradu i u Prištini, jer je mogao da bude "most koji spaja". „Ja sam njega dobro poznavao. Bio… »
Korać: Oliver Ivanović predstavljao smetnju Beogradu i Prištini, jer je mogao da bude most koji spaja
Danas 16.01.2023
Psiholog Žarko Korać ocenio je u Novom danu povodom godišnjice nerasvetljenog ubistva da je ubijeni Oliver Ivanović predstavljao smetnju za vlasti u Beogradu i u Prištini, jer je mogao da bude „most koji spaja“. „Ja sam njega dobro poznavao… »
Korać: Ubistvo Olivera Ivanovića senka nad Srbijom, smetao Beogradu i Prištini
N1 Info 16.01.2023
Psiholog Žarko Korać ocenio je u Novom danu povodom godišnjice nerasvetljenog ubistva da je ubijeni Oliver Ivanović predstavljao smetnju za vlasti u Beogradu i u Prištini, jer je mogao da bude "most koji spaja". „Ja sam njega dobro poznavao. Bio… »
Vesti dana »
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 1 satjoš 84 povezane
Uhapšen v.d. direktor JGSP "Novi Sad" kao pripadnik tzv. balkanskog kartela
RTV pre 36 minutajoš 83 povezane
Zvezda bez navijača u Milanu: Prvobitno donesena odluka ostaje na snazi!
Hot sport pre 2 satajoš 39 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski ratni kabinet odobrio primirje sa Hezbolahom, sporazum stupa na snagu u sredu
Euronews pre 25 minutajoš 35 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 8 satijoš 35 povezanih