Povezane vesti

Aco Petrović impresioniran kampacom: Video je jedan detalj koji je promakao drugima!

Aco Petrović impresioniran kampacom: Video je jedan detalj koji je promakao drugima!

Hot sport 16.01.2023
Izneo je pohvale na njegov račun. Legenda hrvatske košarke i aktuelni selektor te zemlje Aleksandar Petrović, na svom Tviter profilu često komentariše aktuelna dešavanja, kako iz svetske tako i iz regionalne košarke. Ume Petrović propisno da… »
"Čista košarkaška poezija": Hrvat impresioniran Zvezdinim plejmejkerom

"Čista košarkaška poezija": Hrvat impresioniran Zvezdinim plejmejkerom

Večernje novosti 16.01.2023
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć Budućnost u „Morači“ rezultatom 76:56 u okviru ABA lige. FOTO: M. Vukadinović Utakmicu je obeležio bek crveno-belih Fakundo Kampaco, a njegova igra impresionirala je i selektora Hrvatske Aleksandra… »
Aco Petrović o Kampacu: Čista košarkaška poezija

N1 Info 16.01.2023
Fakundo Kampaco bio je centralna figuta u pobedi Zvezde nad ekipom Budućnosti u Podgorici. Argentinac je meč završio sa 14 poena, 12 asistencija i čak osam ukradenih lopti, što je impresioniralo legendarnog Aleksandra Petrovića. „Kvaliteti Kampaca… »
Aco Petrović ostao u neverici zbog Kampaca: "Poezija"!

Aco Petrović ostao u neverici zbog Kampaca: "Poezija"!

Sportske.net 16.01.2023
Oduševio je sve ljubitelje košarke argentinski plejmejker Fakundo Kampaco na utakmici Budućnost - Crvena zvezda odirganoj sinoć u Podgorici u okviru 15 kola AdmiralBet ABA lige. Zvezda je bila ubedljiva i slavila sa 76:56, a Kampaco briljirao na… »
Čuveni hrvat oduševljen kampacom - jedna stvar me impresionirala! Argentinac držao čas u Podgorici: "Gledao sam samo to"

Čuveni hrvat oduševljen kampacom - jedna stvar me impresionirala! Argentinac držao čas u Podgorici: "Gledao sam samo to"

Mondo 16.01.2023
Aco Petrović izneo je niz pohvala na račun Fakunda Kampaca. Aco Petrović izneo je niz pohvala na račun Fakunda Kampaca. Crvena zvezda ostvarila je jedan od najubedljivijih trijumfa protiv Budućnosti. U Podgorici je deklasirala domaći tim (76:56), a… »

Sport klub 16.01.2023
Podeli : Fakundo Kampaco bio je centralna figuta u pobedi Zvezde nad ekipom Budućnosti u Podgorici. Argentinac je meč završio sa 14 poena, 12 asistencija i čak osam ukradenih lopti, što je impresioniralo legendarnog Aleksandra Petrovića… »

Vesti dana »