Povezane vesti
Naprednjak se sumnjiči za prinudu: Saslušani vinovnici „potere“ u Nišu
Nova 16.01.2023
Nikola Panić urednik “Gradskog portala018” koji se 13. januara sukobio sa građanskim aktivistom Srđanom Nonićem, urednikom portala “Niška inicijativa” koji ga je snimao u kasinu u nameri da dokaže da je samo fiktivno zaposlen u gradskoj upravi… »
Radnik niške Gradske uprave koji je napao novinara pevao u „Ja imam talenat“
N1 Info 16.01.2023
Nikola Panić, urednik portala 018 i član Gradske uprave u Nišu, koji je pre nekoliko dana napao glavnog urednika Niške inicijative Srđana Nonića, pokušavao je nekada od svojih muzičkih sposobnosti da napravi karijeru. Naime, on je u mladosti učestvovao u… »
Burna prošlost „kazino naprednjaka“ i nasilnika iz Niša: Njegovom nastupu u „Ja imam talenat“ smejala se cela Srbija
Nova 16.01.2023
"Talentovani" naprednjak. Nikola Panić, urednik portala 018 i član Gradske uprave u Nišu, pored toga što ima talenat za napadanje novinara, poseduje i diskutabilne muzičke sposobnosti od kojih je nekad davno pokušavao da napravi karijeru. Naime, on je u… »
Vesti dana »
Srbija danas pod uticajem toplog vremena: Temperature do 33 stepena, narednih dana i do 37°C
Glas Zaječara pre 9 minutajoš 18 povezanih
Grend slem šampionka bila na pragu eliminacije, pa napravila jedan od najvećih preokreta koje je US Open video
Nova pre 19 minutajoš 13 povezanih
DANAS VIŠE OD 20 ULICA BEZ STRUJE U SREMSKOJ MITROVICI: Isključenja počinju u 9 časova
Ozon pre 1 satjoš 8 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj na frekventnim putevima početkom vikenda
Insajder pre 48 minutajoš 6 povezanih