Povezane vesti
Film „Moj drug Tomi“ kanadskog reditelja srpskog porekla Nema Stankovića otvara 5. Festival dokumentarnog filma DOK #5
Danas 16.01.2023
Peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 biće održano od 2. do 5. februara u mts Dvorani. Festival će u četvrtak, 2. februara u 19.30 časova otvoriti ostvarenje Moj drug Tomi mladog kanadskog reditelja srpskog porekla… »
Istinita priča o nevinom 40-godišnjem muškarcu: „Moj drug Tomi“ otvara DOK #5
Nova 16.01.2023
Peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 biće održano od 2. do 5. februara u mts Dvorani. Festival će u četvrtak, 2. februara u 19.30 časova otvoriti ostvarenje „Moj drug Tomi“ mladog kanadskog reditelja srpskog… »
Vesti dana »
Situacija u selima Barbarušince i Lukovo kod Vranja stabilna: Vatrogasci nastavljaju da prate stanje
Telegraf pre 25 minutajoš 77 povezanih
Čovek iz Plandišta u dvorištu imao plantažu marihuane: Policija mu upala na posed i sve zaplenila (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 24 povezane
Oglasio se Rijera nakon Zvezdinog debakla u Plzenju: "Ovo boli više od svega, odgovoran sam"
Nova pre 40 minutajoš 39 povezanih
Objavljene nove cene goriva u Srbiji: Za koliko poskupljuju benzin i dizel? (GRAFIKA)
Insajder pre 2 satajoš 38 povezanih
Opozicija kritikovala nove nadležnosti Pravosudne akademije i rad ministra dok je bio na njenom čelu
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane