Povezane vesti
Car žestoko ponizio Maju, evo o čemu je reč
Vesti online 16.01.2023
Maja Marinković je započela priču o situaciji kada se saznalo da je u vezi sa Pecom Raspopovićem. Ona je otkrila da se tada nikome nije javljala na telefon, pa čak ni ocu Takiju Marinkoviću. – Noć kada je izašla vest o meni i Peci, Taki me je… »
"Ti si ološ": Car žestoko udario na Maju zbog veze sa Pecom, onda pomenuo njene drugarice i baš je ponizio
Blic 16.01.2023
Maja Marinković je krenula da priča o situaciji kada se saznalo da je u vezi sa Pecom Raspopovićem. Ona je otkrila da se tada nikome nije javljala na telefon, pa čak i njenom ocu, Takiju Marinkoviću. - Noć kada je izašla vest o meni i Peci, Taki me… »
Filip car razapeo maju zbog veze sa pecom! Brutalno je ponizio, a onda se ubacio Janjuš i matirao je: "Koji si ti ološ"
Kurir 16.01.2023
Tema broj jedan u domaćim medijima duže vreme je bila skandalozna veza Maje Marinković i Petra Raspopovića. Starleta je po ulasku na imanje otkrila čitav niz pojedinosti o bivšem ljubavniku. Ona je sada ponovo progovorila o Peci i otkrila detalje sa… »
Filip car brutalno ponizio Maju Marinković Uništio je prozivkama zbog veza sa Pecom, a onda otkrio šok detalje o Aleksandri…
Alo 16.01.2023
Car prozvao Maju jer je sebi dala titulu kraljice. Maja Marinković je krenula da priča o situaciji kada se saznalo da je u vezi sa Pecom Raspopovićem. Ona je otkrila da se tada nikome nije javljala na telefon, pa čak i njenom ocu, Takiju Marinkoviću… »
Vesti dana »
Studenti najavili blokade niških fakulteta, prvi će biti Filozofski fakultet
Južne vesti pre 2 satajoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 5 satijoš 45 povezanih
Šok, ali ne i trema, Jovanović zadovoljan debitantskim trijumfom: "Partizan ne može bez svoje dece!"
Sportske.net pre 1 satjoš 23 povezane
RTS: U Evropskoj uniji bez saglasnosti o otvaranju klastera 3 sa Srbijom
Vreme pre 3 satajoš 18 povezanih