Povezane vesti
Togo povukao odluku o priznanju Kosova, izjavio šef diplomatije
Slobodna Evropa 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova, regionalnih integracija i dijaspore Togoa Robert Disej (Dussey) potvrdio je 16. januara u Beogradu "bezrezervnu podršku" teritorijalnom integritetu Srbije, prenela je Beta. "Mi u Togou priznajemo samo jednu Srbiju, to je… »
Dise: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno, hvala Dačiću
Dnevnik 16.01.2023
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu… »
Togo: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno
Pravda 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu priznajemo… »
Togo: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno
Sputnik 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. On je rekao i da 54 zemlje… »
Vesti dana »
"Bajern ne može da pobedi Zvezdu dva puta u mesec dana, teško da ćemo biti prvi, ali..."
Telegraf pre 7 minutajoš 90 povezanih
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 4 satijoš 34 povezane
„Treba zdrobiti rusku ratnu ekonomiju“: Dva poteza mogu da nateraju Putina da prekine rat
Nova pre 1 satjoš 51 povezana
Puzigaća čestitao Partizanu: Evo šta je Radnički koštalo poraza...
Kurir pre 22 minutajoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 6 satijoš 25 povezanih