Povezane vesti
Togo povukao odluku o priznanju Kosova, izjavio šef diplomatije
Slobodna Evropa 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova, regionalnih integracija i dijaspore Togoa Robert Disej (Dussey) potvrdio je 16. januara u Beogradu "bezrezervnu podršku" teritorijalnom integritetu Srbije, prenela je Beta. "Mi u Togou priznajemo samo jednu Srbiju, to je… »
Dise: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno, hvala Dačiću
Dnevnik 16.01.2023
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu… »
Togo: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno
Pravda 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu priznajemo… »
Togo: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno
Sputnik 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. On je rekao i da 54 zemlje… »
Vesti dana »

Kontranapad spinom u zaustavnom vremenu: Predsednik očekuje nerede a građani pravdu i solidarnost
Radio 021 pre 54 minutajoš 55 povezanih

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih

"Putine, od mene zavisi sudbina Ukrajine, ajmo jedan na jedan": Mask javno izazvao predsednika Rusije
Mondo pre 5 satijoš 32 povezane

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 7 satijoš 25 povezanih