Povezane vesti
Togo povukao odluku o priznanju Kosova, izjavio šef diplomatije
Slobodna Evropa 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova, regionalnih integracija i dijaspore Togoa Robert Disej (Dussey) potvrdio je 16. januara u Beogradu "bezrezervnu podršku" teritorijalnom integritetu Srbije, prenela je Beta. "Mi u Togou priznajemo samo jednu Srbiju, to je… »
Dise: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno, hvala Dačiću
Dnevnik 16.01.2023
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu… »
Šef diplomatije Togoa: Povlačenje priznanja Kosova definitivno, hvala Dačiću
RTS 16.01.2023
Mi u Togou priznajemo samo jednu Srbiju, jedinstvenu, kaže šef diplomatije Republike Togo Rober Disej i ističe da je povlačenje priznanja Kosova definitivno. Molimo vas, ne napuštajte Afriku, rekao je Dise i srpskom kolegi Ivici Dačiću zahvalio… »
Togo: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno
Pravda 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu priznajemo… »
Togo: Povlačenje priznanja Kosova definitivno (VIDEO)
Vesti online 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. – Mi u Togu… »
Togo: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno
Sputnik 16.01.2023
Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. On je rekao i da 54 zemlje… »
Mi u Togu priznajemo samo jednu Srbiju, jedinstvenu! Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno
Kurir 16.01.2023
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu… »
Togo: Povlačenje priznanja tzv. Kosova definitivno, hvala Dačiću
RTV 16.01.2023
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Republike Togo Rober Dise izjavio je danas da je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću rekao da ga uverava u bezrezervnu podršku Republike Togo kada je u pitanju odbrana teritorijalnog integriteta Srbije. "Mi u Togu… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 12 povezanih
Jun i Bajden potvrdili partnerstvo i napore za unapređenje saveza Južne Koreje i SAD
Euronews pre 53 minutajoš 6 povezanih
Prinova u porodici Jokić? Otkriven razlog zbog koga Nikola nije igrao protiv Pelikansa
Večernje novosti pre 59 minutajoš 12 povezanih