Povezane vesti
Najneobičnija nagradna akcija u Srbiji: Ko to tamo kljuca? Poziv građanima da prebroje ptičice, a ovo je nagrada
Kurir 16.01.2023
BEOGRAD - Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas građane da se prijave za nagradnu akciju u zimskom prebrojavanju ptica koje žive u čovekovoj neposrednoj blizini "Ptice moje hranilice". Kako je saopšteno, potrebno je da od 27. do… »
Počinje nagradna akcija “Ptice moje hranilice – Ko to tamo kljuca?”
Jugmedia 16.01.2023
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije organizuje “Ptice moje hranilice”, nagradnu akciju u zimskom prebrojavanju ptica koje žive u čovekovoj neposrednoj blizini i srdačno vas poziva da se prijavite i osvojite nagradu, vrednu i za vas i za ptice… »
Vesti dana »
Blokade poljoprivrednika skoro završene, poljoprivrednici najavljuju veliki sastanak o daljim odlukama i nastavku borbe
Mašina pre 1 satjoš 47 povezanih
Generalštab Oružanih snaga Irana demantovao vesti o lansiranju drona ka Azerbejdžanu
Insajder pre 12 minutajoš 46 povezanih
Agencija Moody’s smanjila izglede za srpsku ekonomiju: Politička nestabilnost, „Mrdićevi zakoni“, NIS pod sankcijama…
Nedeljnik pre 3 satajoš 8 povezanih
Mali: Dražava će pomoći da građani i privreda manje osete posledice rasta cena energenata
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih