Povezane vesti
Najneobičnija nagradna akcija u Srbiji: Ko to tamo kljuca? Poziv građanima da prebroje ptičice, a ovo je nagrada
Kurir 16.01.2023
BEOGRAD - Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas građane da se prijave za nagradnu akciju u zimskom prebrojavanju ptica koje žive u čovekovoj neposrednoj blizini "Ptice moje hranilice". Kako je saopšteno, potrebno je da od 27. do… »
Počinje nagradna akcija “Ptice moje hranilice – Ko to tamo kljuca?”
Jugmedia 16.01.2023
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije organizuje “Ptice moje hranilice”, nagradnu akciju u zimskom prebrojavanju ptica koje žive u čovekovoj neposrednoj blizini i srdačno vas poziva da se prijavite i osvojite nagradu, vrednu i za vas i za ptice… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Vučić proglasio pobedu koalicije oko SNS, incidenti i visoka izlaznost
BBC News pre 4 minutajoš 64 povezane
Poverenik Antonijević o lokalnim izborima: Nismo videli baš previše pomirljivih tonova
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Filozofski fakultet NS: Lazar Dinić ima teške povrede glave, proganjan je, fizički i psihički zlostavljan
Danas pre 54 minutajoš 7 povezanih
Ministarstvo zdravlja nije prihvatilo nijedan predlog za poboljšanje Zakona o presađivanju organa
Radio 021 pre 2 satajoš 5 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Požar u rafineriji u Haifi, pogođena iračka vazduhoplovna baza, Izrael ne prestaje sa napadima na Liban (foto/video)
Večernje novosti pre 19 minutajoš 24 povezane