Повезане вести

Русија и Украјина: Бивши командант плаћеничке групе Вагнер тражи азил од Норвешке

Русија и Украјина: Бивши командант плаћеничке групе Вагнер тражи азил од Норвешке

Радио 021 16.01.2023
Андреј Медведев каже да је побегао из Вагнера пошто је био сведок ратних злочина док је служио у Украјини. Реутерс Бивши командант руске паравојне групе Вагнер затражио је азил у Норвешкој пошто је дезертирао из ове плаћеничке… »

Јужне вести 16.01.2023
Реутерс Бивши командант руске паравојне групе Вагнер затражио је азил у Норвешкој пошто је дезертирао из ове плаћеничке јединице. Андреј Медведев (26) је прошлог петка прешао границу са Норвешком, где су га привели граничари. Он… »
Бивши командант "Вагнера" побегао у Норвешку и затражио азил: "Покушали су да ме ухвате, спреман сам да испричам све"

Бивши командант "Вагнера" побегао у Норвешку и затражио азил: "Покушали су да ме ухвате, спреман сам да испричам све"

Блиц 16.01.2023
Андреј Медведев, бивши командант вода из такозване групе "Вагнер", илегално је прешао руско-норвешку границу и поднео захтев за азил у Норвешкој. О томе је говорио у интервјуу за руски Гулагу.нет. Наводно је до преласка границе… »

Вести дана »