Povezane vesti
Opozicija i građani osudili napad na "Crni ovan", SSP poziva Novosađane da dođu na piće u ovaj lokal
Moj Novi Sad 16.01.2023
Gradski odbori Demokratske stranke (DS), Lige Socijaldemokrata Vojvodine (LSV), Stranke slobode i pravde (SSP) i Akcije progresivne Vojvodine (APV) najoštrije su osudili napade neonacista na klub "Crni ovan". Podsećamo, sinoć se ovaj klub, četvrti put u… »
Opozicija o napadu na "Crni ovan": Stati na put daljem posrtanju Novog Sada
Radio 021 16.01.2023
Gradski odbori Demokratske stranke, Stranke slobode i pravde i Lige socijaldemokrata Vojvodine osudili su sinoćni napad na klub "Crni ovan". Demokratska stranka (DS) poziva nadležne da što pre privedu i procesuiraju nasilnike. U novosadskom odboru DS… »
Vesti dana »
Šta raditi tokom zemljotresa? Ovo su najvažnija uputstva MUP-a, evo kako da se zaštitite
Blic pre 54 minutajoš 5 povezanih
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana