Повезане вести

"Дављеник, ложи се на мене" - Јована жестоко узвратила Калинићу: Одавно је заборављен, нећу да га враћам на сцену!

"Дављеник, ложи се на мене" - Јована жестоко узвратила Калинићу: Одавно је заборављен, нећу да га враћам на сцену!

Мондо 16.01.2023
Нови медијски рат избио је између Јоване Јеремић и Милана Калинића, а након глумчевог коментара уследио је водитељкин брутални коментар. Нови медијски рат избио је између Јоване Јеремић и Милана Калинића, а након глумчевог… »
Букти рат! Калинић жестоко ударио на Јеремићку! Водитељка узвраћа: "Он се ложи на мене, дављеник је, нећу да га враћам на…

Букти рат! Калинић жестоко ударио на Јеремићку! Водитељка узвраћа: "Он се ложи на мене, дављеник је, нећу да га враћам на…

Курир 16.01.2023
Нови медијски рат букти на естрадној сцени, а овог пута су главни актери водитељка Јована Јеремић и глумац Милан Калинић. Милан Калинић је наиме, суптилно прозвао водитељку и том приликом истакао да му није јасно, како… »
Милан Калинић рекао да Јована Јеремић није за телевизију, она му одмах одбрусила: „Он би да кроти жене попут мене“

Милан Калинић рекао да Јована Јеремић није за телевизију, она му одмах одбрусила: „Он би да кроти жене попут мене“

Нова 16.01.2023
Није му остала дужна. Познати водитељ Милан Калинић годинама води емисије забавног карактера, а за све то време није улазио у сукобе са колегама. Овог пута, Калинић је у емисији „Балкан инфо“ изнео мишљење о „контроверзној… »
Нови медијски рат: Јована Јеремић жестоко узвратила Милану Калинићу на увреде, неће да ћути: "Он има комплекс и пали се на…

Нови медијски рат: Јована Јеремић жестоко узвратила Милану Калинићу на увреде, неће да ћути: "Он има комплекс и пали се на…

Блиц 16.01.2023
Глумац и водитељ Милан Калинић прокоментарисао је у једној емисији понашање колегинице Јоване Јеремић. Наиме, он је истакао да му није јасно како је могуће да Јована ради на телевизији. Сада се тим поводом огласила и водитељка… »
Има на једној телевизији једна водитељка која... Милан Калинић коментарисао Јовану Јеремић - "Ко овој даје простора?"

Има на једној телевизији једна водитељка која... Милан Калинић коментарисао Јовану Јеремић - "Ко овој даје простора?"

Мондо 16.01.2023
Милан Калић открио је шта мисли о Јовани Јеремић коју непрестано коментаришу због начина на који води емисије, али и због изјава. Милан Калић открио је шта мисли о Јовани Јеремић коју непрестано коментаришу због начина на који… »
"Ко овој даје простор? Шта је бре ово?" Милан Калинић ударио на Јовану Јеремић у емисији и није могао да се заустави

"Ко овој даје простор? Шта је бре ово?" Милан Калинић ударио на Јовану Јеремић у емисији и није могао да се заустави

Блиц 16.01.2023
Глумац и водитељ Милан Калинић прокоментарисао је у једној емисији понашање колегинице Јоване Јеремић. Наиме, он је истакао да му није јасно како је могуће да Јована ради на телевизији. - Има сада на једној телевизији једна… »

Вести дана »