Povezane vesti
Počinje serija "Pad", Milan Marić: Čuo sam se sa Žarkom, osetio sam šta je hteo da mi kaže
Alo 16.01.2023
Projekat je rađen po motivima knjige glumca Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Printscreen U Jugoslovenskoj kinoteci održana je novinarska projekcija premijere prve epizode serije "Pad" koja je rađena po motivima knjige glumca Žarka Lauševića… »
Najavljena serija "Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića
Telegraf 16.01.2023
Prva epizoda će se emitovati u subotu, 21. januara, na kanalu Superstar TV. Dugo očekivana serija " Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića, reditelja i scenariste Bojana Vuletića biće premijerno emitovana u… »
Marić o razgovorima sa Lauševićem: Milan otkrio kako je Žarko reagovao kada je pogledao seriju "Pad"
Telegraf 16.01.2023
Na konferenciji za medije, koja je održana posle novinarske projekcije prve epizode serije "Pad", Milan Marić je otkrio da se čuo sa Žarkom Lauševićem, te da je njegov stariji kolega pogledao seriju. U subotu, 21. januara, u 21 čas, na kanalu Superstar… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 9 povezanih
Mađarska traži obustavu finansijske pomoći EU Ukrajini zbog korupcije
RTV pre 30 minutajoš 24 povezane
Dejan Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da kvalitetno gazdujemo državnom imovinom
N1 Info pre 39 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 20. novembar 2025: Pretežno sunčano i toplije, kiša uveče na jugu i istoku
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 18 povezanih