Povezane vesti
Počinje serija "Pad", Milan Marić: Čuo sam se sa Žarkom, osetio sam šta je hteo da mi kaže
Alo 16.01.2023
Projekat je rađen po motivima knjige glumca Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Printscreen U Jugoslovenskoj kinoteci održana je novinarska projekcija premijere prve epizode serije "Pad" koja je rađena po motivima knjige glumca Žarka Lauševića… »
Najavljena serija "Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića
Telegraf 16.01.2023
Prva epizoda će se emitovati u subotu, 21. januara, na kanalu Superstar TV. Dugo očekivana serija " Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića, reditelja i scenariste Bojana Vuletića biće premijerno emitovana u… »
Marić o razgovorima sa Lauševićem: Milan otkrio kako je Žarko reagovao kada je pogledao seriju "Pad"
Telegraf 16.01.2023
Na konferenciji za medije, koja je održana posle novinarske projekcije prve epizode serije "Pad", Milan Marić je otkrio da se čuo sa Žarkom Lauševićem, te da je njegov stariji kolega pogledao seriju. U subotu, 21. januara, u 21 čas, na kanalu Superstar… »
Vesti dana »

Tramp poslao novu poruku ajatolahu: "Iranu sam dao krajnji ultimatum"
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

SSP: "Nesreća u Novom Sadu se ne procesuira jer su odgovorni bliski Vučiću"
Radio 021 pre 1 satjoš 76 povezanih

Tončev povodom informacija o krivičnim prijavama: “Ne znamo ništa o tome, niko nije dolazio“
Naissus info pre 2 satajoš 27 povezanih