Povezane vesti

Počinje serija "Pad", Milan Marić: Čuo sam se sa Žarkom, osetio sam šta je hteo da mi kaže

Počinje serija "Pad", Milan Marić: Čuo sam se sa Žarkom, osetio sam šta je hteo da mi kaže

Alo 16.01.2023
Projekat je rađen po motivima knjige glumca Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Printscreen U Jugoslovenskoj kinoteci održana je novinarska projekcija premijere prve epizode serije "Pad" koja je rađena po motivima knjige glumca Žarka… »
Najavljena serija "Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića

Najavljena serija "Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića

Telegraf 16.01.2023
Prva epizoda će se emitovati u subotu, 21. januara, na kanalu Superstar TV. Dugo očekivana serija " Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića, reditelja i scenariste Bojana Vuletića biće premijerno… »
Marić o razgovorima sa Lauševićem: Milan otkrio kako je Žarko reagovao kada je pogledao seriju "Pad"

Marić o razgovorima sa Lauševićem: Milan otkrio kako je Žarko reagovao kada je pogledao seriju "Pad"

Telegraf 16.01.2023
Na konferenciji za medije, koja je održana posle novinarske projekcije prve epizode serije "Pad", Milan Marić je otkrio da se čuo sa Žarkom Lauševićem, te da je njegov stariji kolega pogledao seriju. U subotu, 21. januara, u 21 čas, na kanalu… »

Vesti dana »