Povezane vesti
Počinje serija "Pad", Milan Marić: Čuo sam se sa Žarkom, osetio sam šta je hteo da mi kaže
Alo 16.01.2023
Projekat je rađen po motivima knjige glumca Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Printscreen U Jugoslovenskoj kinoteci održana je novinarska projekcija premijere prve epizode serije "Pad" koja je rađena po motivima knjige glumca Žarka… »
Najavljena serija "Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića
Telegraf 16.01.2023
Prva epizoda će se emitovati u subotu, 21. januara, na kanalu Superstar TV. Dugo očekivana serija " Pad", koja je rađena po motivima knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića, reditelja i scenariste Bojana Vuletića biće premijerno… »
Marić o razgovorima sa Lauševićem: Milan otkrio kako je Žarko reagovao kada je pogledao seriju "Pad"
Telegraf 16.01.2023
Na konferenciji za medije, koja je održana posle novinarske projekcije prve epizode serije "Pad", Milan Marić je otkrio da se čuo sa Žarkom Lauševićem, te da je njegov stariji kolega pogledao seriju. U subotu, 21. januara, u 21 čas, na kanalu… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana