Povezane vesti
"Zvuci srca" kucaju i u Subotici
Subotica.com 16.01.2023
Naš grad je drugi grad u Srbiji koji je dobio jedinstven prostor za osobe sa invaliditetom u kome oni mogu da rade, da se osećaju korisnim i da pripadaju svojoj sredini. Osnivanje kluba „Zvuci srca“ podržalo je Ministarstvo za rad, boračka i socijalna… »
"Zvuci srca" osoba sa invaliditetom kucaju i u Subotici
RTV 16.01.2023
SUBOTICA - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković prisustvovao je danas u Subotici otvaranju Inkluzivnog centra "Zvuci srca", drugog ove vrste u Srbiji. On je istakao da je to dobar primer socijalnog preduzetništva… »
Ministar Nikola Selaković posetio Suboticu
Blic 16.01.2023
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković posetio je danas Suboticu, gde je zajedno sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem prisustvovao i otvaranju Kluba za osobe sa invaliditetom i ostale građane pod nazivom… »
Vesti dana »
Povređen policajac i tri civila u neredima navijača Pari Sen Žermena posle osvajanja titule prvaka Evrope
Insajder pre 24 satajoš 72 povezane
Maraton rešen kroz pet setova! Sinerov dželat proveo na terenu šest sati! Evo kako je prošao!
Večernje novosti pre 3 satajoš 48 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 24 satajoš 102 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih