Povezane vesti
Saša Popović mi je tražio makaze i isekao sve suknje! Suzana Mančić o torturi - Prebacivao mi je da sam se ugojila!
Mondo 16.01.2023
Suzna Mančić bila je gošća emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji, gde je voditelju Ivanu Gajiću otkrila sve o torturi i traumama koje je trpela, a Sašu Popovića je posebno istakla. Suzna Mančić bila je gošća emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji… »
"BILA sam VITKA sa OBLINAMA, ALI NIKADA PROVOKATIVNA!" Suzana Mančić: Saša Popović mi je makazama skratio suknje, nije bilo…
Kurir 16.01.2023
Suzana Mančić je pričala o torturi i traumama koje je trpela, a Sašu Popovića je posebno istakla. Ona je gostovala u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, kada se prisetila svoje mladosti, te je rekla da je uvek nalazila mane za svoj izgled… »
Vesti dana »
"Rekli su mi da ne mogu sa njom sanitetom, da se snađem za taksi!" Majka preminule devojčice (4) u Čačku za Kurir: Doktor mi preko Vibera poslao otpusnu listu
Kurir pre 7 minutajoš 59 povezanih
BiH i Srbija među najkorumpiranijim evropskim državama na listi Transparency Internationala
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 33 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 26 povezanih
Drama u Surčinu: Pao kran na gradilištu, konstrukcija povredila radnika!
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih
Rektor Arsić: Priština želi da ugasi naš univerzitet, uručili nam dopis da napustimo zgradu FTN-a u Kosovskoj Mitrovici
RTS pre 52 minutajoš 19 povezanih