Povezane vesti
U Beogradu i Zagrebu su me ucenjivali, ostalo je samo da me likvidiraju: Kako je govorio Miro Glavurtić
Nova 17.01.2023
Ceo sam život ratovao, oko mene sve je rat, govorio je slikar, književnik i intelektualac Miro Glavurtić. Jedan od najznačajnijih umetnika i intelektualaca s ovog podneblja Miro Glavurtić, kum Mediale, preminuo je juče u 91. godini u Pobrđu kraj Kotora… »
Bio je kum Umetničke grupe Mediala
Politika 17.01.2023
Slikar, pesnik, izdavač, književnik, ezoterik, intelektualac Miro Glavurtić preminuo je juče u 91. godini, saopštila je porodica umetnika, a informaciju prenela Fondacija „Plavo”. Rođen je u pravoslavno-katoličkoj porodici, od majke Srpkinje iz… »
Preminuo Miro Glavurtić
Danas 16.01.2023
Slikar, pesnik, izdavač i književnik Miro Glavurtić preminuo je danas u Pobrđu kod Kotora, saopštila je Fondacija Plavo. Glavurtić je rođen 5. septembra 1932. Srednju geodetsku školu završio je u ondašnjem Titogradu, a u Beograd se doselio 1953, gde se… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 204 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i reakcije međunarodnih zvaničnika
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 80 povezanih

Dačić: Akustični lrad uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih