Повезане вести
Шта бивши командант „Вагнера” може да понуди Норвешкој
Политика 17.01.2023
Медеведев тражи азил након што је дезертирао. ОСЛО - Бивши командант руске паравојне организације „Вагнер” Андреј Медведев, који се борио у Украјини, побегао је у Норвешку и тражи азил након што је дезертирао „због страха за свој… »
Бивши командант ‘Вагнера’ тражи азил у Норвешкој након што је дезертирао
Ал Јазеера 17.01.2023
Андреј Медведев тврди да је побјегао из групе након што је био свједок убиства заробљених дезертера из Вагнера. Бивши командант руске приватне војске Вагнер Андреј Медведев, који се борио у Украјини, саопштио је да је побјегао у… »
Командант Вагнера побегао у Норвешку! Био је сведок ратних злочина: Пешачио 200км, привели га на граници
Мондо 17.01.2023
Андреј Медведев, бивши командант Вагнера је дезертирао и побегао у Норвешку. Андреј Медведев, бивши командант Вагнера је дезертирао и побегао у Норвешку. Бивши командант руске паравојне групе Вагнер затражио је азил у Норвешкој… »
Бивши командант Вагнера побегао у Норвешку и затражио азил: "Спреман сам све да испричам"
Телеграф 17.01.2023
Медведев је служио у руској војсци и био је у затвору пре него што се придружио "Вагнеру", а истакао је да је побегао из те групе након што је био сведок убиства заробљених дезертера из "Вагнера" Бивши командант руске паравојне… »
Бивши командант "Вагнера" тражи азил у Норвешкој након што је дезертирао
РТВ 17.01.2023
ОСЛО - Бивши командант руске паравојне организације "Вагнер" Андреј Медведев, који се борио у Украјини, саопштио је да је побегао у Норвешку и да тражи азил након што је дезертирао због страха за свој живот. Медведев, који се… »
Језива исповест одбеглог Вагнеровца: „Јурили су ме људи са бакљама и псима, меци су фијукали око мене“
Нова 17.01.2023
Андреј Медведев, бивши командант вода из такозване групе "Вагнер" који је потражио азил у Норвешкој након што је илегално прешао границу између ње и Русије, по први пут је јавно говорио о свом драматичном бегу и свему ономе што… »
Бивши командант "Вагнера" тражи азил у Норвешкој након што је дезертирао
Еуроневс 17.01.2023
Бивши командант руске паравојне организације "Вагнер" Андреј Медведев, који се борио у Украјини, саопштио је да је побегао у Норвешку и да тражи азил након што је дезертирао због страха за свој живот. Медведев, који се придружио… »
Језиво сведочење одбеглог команданта "вагнера": Детаљи његовог бекства у Норвешку: "Јурили су ме људи са бакљама и псима…
Блиц 17.01.2023
Андреј Медведев, бивши командант вода из такозване групе "Вагнер" који је илегално прешао руско-норвешку границу и поднео захтев за азил у Норвешкој, изнео је детаље свог преласка у ту земљу у интервјуу за групу за људска… »
Вести дана »
Премијер Мацут: У Мајданпеку прорадио далековод, струја ускоро у свим деловима града
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Жена је ложила ватру, па комшији запалила стан. Велики пожар у згради у Мајданпеку, 20 људи завршило у болници
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана