Povezane vesti
Danas počinje suđenje Svetlani Tihanovskoj
Insajder 17.01.2023
U Belorusiji danas počinje suđenje opozicionoj liderki Svetlani Tihanovskoj, koja se nalazi u egzilu i koja je optužena za izdaju, prenosi Rojters. Državna novinska agencija Belta saopštila je da je suđenje počelo jutros, a da se Tihanovskoj i nekolicini… »
U Belorusiji danas počelo suđenje opozicionoj političarki Svetlani Tihanovskoj, optužena za izdaju
Euronews 17.01.2023
U Belorusiji danas počinje suđenje opozicionoj liderki Svetlani Tihanovskoj, koja se nalazi u egzilu i koja je optužena za izdaju, prenosi Rojters. Državna novinska agencija Belta saopštila je da je suđenje počelo jutros, a Tihanovskoj i nekolicini… »
Optužena za izdaju: Počinje suđenje opozicionarki Svetlani Tihanovskoj u Belorusiji
Blic 17.01.2023
U Belorusiji danas počinje suđenje opozicionoj liderki Svetlani Tihanovskoj, koja se nalazi u egzilu i koja je optužena za izdaju, prenosi Rojters. Državna novinska agencija Belta saopštila je da je suđenje počelo jutros,a Tihanovskoj i nekolicini drugih… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 11 minutajoš 24 povezane

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 26 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 36 minutajoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 26 minutajoš 9 povezanih